Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сандра Буллок з’явилась у Беверлі-Гіллз в елегантному монохромному одязі

Люди

Марія КАЛУШ
17 липня 12:06
255
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Сандра Буллок не втрачає шарму

Сандра Буллок з’явилась у Беверлі-Гіллз в елегантному монохромному одязі

Життєві історії

 

 

Сандра Буллок, яку шанують за бездоганний стиль і позачасову красу ще з 90-х років, залишається улюбленою фігурою, чия привабливість із плином років тільки посилилася.


Минулого тижня 59-річну зірку "Практичної магії" помітили на виході з кабінету дерматолога в Беверлі-Гіллз в елегантному кремово-білому вбранні з мінімальним макіяжем.


Це залишило незліченну кількість шанувальників у соціальних мережах у захваті від "нестаріючої" краси та "сяючого" кольору обличчя оскароносної володарки. Сандра Буллок вийшла у світ у Беверлі-Гіллз із мінімальним макіяжем і в елегантному монохромному вбранні.


На нових світлинах Буллок у затишному кремовому кардигані з коричневими ґудзиками, білій футболці, білих легких лляних штанах, у пухнастих кремових капцях і з коричневою мінісумочкою. 


Випускниця Miss Congeniality зачесала своє каштанове волосся вниз, розділивши його в центрі та уклавши в легкі розпущені хвилі. Вона додала чорні гламурні сонцезахисні окуляри "котяче око" та блискучі ланцюжки на шиї, коли гуляла та паркувала свій автомобіль у Лос-Анджелесі.


Нещодавній візит Буллок до дерматолога в Лос-Анджелесі відбувся після того, як у березні її, Дженніфер Еністон та Аманду Анку, дружину Джейсона Бейтмана, бачили на виході з елітної клініки пластичної хірургії в Грінвічі, штат Коннектикут.  У нещодавньому відео на YouTube пластичний хірург і експерт доктор Гарі Лінков розповів про трансформацію Буллок з 90-х років до сьогодні, проаналізувавши будь-які потенційні зміни, зроблені на її обличчі, а також те, як, на його думку, їй вдається зберігати свій приголомшливий вигляд.  


У нещодавньому відео доктор почав з того, що придивився до зображень зірки "Спіду" з 90-х років і зазначив, що спочатку в неї було природно витончене, скульптурне і красиве обличчя. "1994 року, у віці 30 років, ви можете оцінити, що в Сандри сильні жувальні м'язи, це м'язи під кутом щелепи".


Потім хірург перейшов до 2010-х років і сказав, що хоча він міг помітити потенційні ознаки делікатних ін'єкцій філерів і ботоксу в зовнішності Буллок, вони не були очевидними і не можуть бути повністю доведені. Він поділився, що вважає, що Буллок практикує "чудовий догляд за шкірою, добре харчується і займається спортом", про що свідчить її сяючий колір обличчя.  


Показуючи сучасні фотографії мами двох дітей, Лінков додав: "Я думаю, що Сандра поєднала ці нехірургічні методи, звісно, з використанням ботоксу та філерів, щоб створити дуже молодий вигляд у її нинішньому віці".


Він підсумував: "Я не бачу жодних очевидних ознак пластичної операції на обличчі Сандри Буллок".


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter