Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сандра Буллок мала розкішний вигляд у білосніжному ансамблі й чорних окулярах

Факти

Степан СЕМКІВ
15 липня 09:51
444
Джерело: Газета "Життєві історії"

Сандра Буллок відвідувала лікаря

Сандра Буллок мала розкішний вигляд у білосніжному ансамблі й чорних окулярах

Життєві історії

 

 

Акторку Сандру Буллок помітили на прийомі у дерматолога в Беверлі-Гіллз у суботу, за три місяці після її візиту до кабінету пластичної хірургії з подругою Дженніфер Еністон.


59-річна акторка "Пташиного гнізда" одяглась невимушено розкішно для такого рідкісного виходу у світ, обравши просту футболку, кардиган і штани того самого тону. Маючи свіжий і молодий вигляд, зірка блиснула своєю мегаватною усмішкою та розкішною сумкою Loewe, поки несла пакети зі смаколиками до свого автомобіля. 


Похід володарки "Оскара" до лос-анджелеського дерматолога відбувся після того, як у березні їх з Еністон, а також дружиною Джейсона Бейтмана Амандою Анкою помітили на виході з резиденції The Retreat At Split Rock у Коннектикуті. 


Коли Сандра з'явилася на церемонії вручення премії "Оскар" 2018 року, її повні щоки зумовили численні звинувачення в тому, що вона піддалася косметичним процедурам напередодні заходу. Вона швидко відкинула ці звинувачення в інтерв'ю тодішньому виданню InStyle. 

 


"На попередньому "Оскарі" я була хвора, у мене була алергія, але я сказала: "Я просто піду. Це частина моєї роботи, і я щаслива бути там". А наступного дня всі говорили: "О, у неї філери для щік та імплантати".


"Коли я побачила фотографії і те, наскільки я набрякла, я зрозуміла. Але подумала: "Ну, якщо я і робила ін'єкції, то тільки у верхню частину", що було не дуже добре.


Тим часом після візиту до пластичного хірурга з Коннектикуту і появи на червоній доріжці в червні нестаріюча краса Еністон опинилася в центрі уваги.


Експерти, коментуючи цю тему, розповіли MailOnline, що голлівудська зірка зуміла зберегти молодий і природний вигляд за допомогою поєднання нехірургічних заходів і "твіків".
Після цього випадку зацікавлення до зовнішності Сандри відновилося впродовж багатьох років.


Зірковий косметолог Розі Осборн сказала, що Дженніфер Еністон, імовірно, скористалася радіочастотними процедурами, а також ботоксом, щоб зберегти свою шкіру гладкою та свіжою.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/  

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter