Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сандра Аннетт Буллок прийняла радикальне рішення

Факти

19 березня
131

Садра Буллок нікуди не зникла. Вона зробила свій вибір.

Сандра Аннетт Буллок прийняла радикальне рішення

Найулюбленіша і найчарівніша 58-річна американська акторка Голлівуду, лавреатка премії «Оскар» в категорії «Найкраща акторка», «Золотого глобуса», продюсерка, режисерка і сценаристка Сандра Буллок минулого року вирішила змінити своє життя. 


Щодо своєї професійної кар’єри Сандра говорить: «Робота завжди була для мене важливою справою. Мені пощастило. Проте я усвідомила, що вона стає моєю милицею. Це виглядало так, ніби я увесь час відкриваю холодильник і шукаю те, чого там ніколи не було. Тоді я сказала собі, що потрібно припинити ці пошуки. У тебе є все. Якщо ні – тоді створи або знайди те, чого тобі справді бракує».


В інтерв’ю виданню The Hollywood Reporter Сандра Буллок мовила: «Я не хочу більше перейматися чужим графіком роботи, а лише своєю родиною. Я так втомилася, що стала не здатна приймати виважені рішення. Я впевнена у цьому».


Зірка поставила крапку в акторській кар’єрі і тепер займається лише власною родиною. Вона стверджує, що своєю роботою і зірковістю зруйнувала життя свого чоловіка. Її обранець, Браян Рендалл, зі слів Сандри є ідеальним чоловіком і «правильним» батьком двох їхніх дітей. Рідний син Луїс і усиновлена донька Лейла, давно потребували більшої уваги своєї мами. 

Нехай їм щастить...

 

Джерело: https://www.hellomagazine.com

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Зірки

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter