Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сабріна Карпентер з’явилася на показі високої моди в Парижі

Люди

Марія КАЛУШ
29 червня 17:55
125
Джерело: Газета "Життєві історії"

Сабріна Карпентер продемонструвала спекотний стиль

Сабріна Карпентер з’явилася на показі високої моди в Парижі

Життєві історії

 

 

Американська співачка Сабріна Карпентер, яка поспіль очолювала хітпаради та виступала на музичних фестивалях, несподівано з'явилася на показі Vogue World: Paris. Паризька феєрія подіуму відбулася на знаменитій Вандомській площі, де зібралися співаки, спортсмени та супермоделі. Темою зіркового показу стало поєднання гламуру й високої моди.


У заході взяли участь 151 модель і 188 спортсменів, що зробило його справді грандіозним. Чимало зірок першої величини обрали спекотне, прозоре та таке, що привертає увагу, вбрання.  


25-річна співачка групи Espresso та ікона стилю вдягла червоно-білий купальник Jacquemus у вертикальну смужку зі спідницею, що нагадувала про 1950-ті роки. Однак цей ансамбль був далеким від звичайного пляжного одягу.

 

 

Виконавиця хіта Please Please Please додала трохи паризької вишуканості червоними туфлями на відкритих підборах і стильною хусткою на голові.


Макіяж Карпентер не менш вражав, демонструючи драматичну чорну підводку з крилатими стрілками, високі вії, щедрий шар рожевих рум'ян на виразних вилицях і квінтесенцію багряно-червоної помади для завершення образу.    


Згодом Карпентер поділилася планами щодо свого шостого студійного альбому Short n' Sweet, реліз якого заплановано на 23 серпня на лейблі Island Records. Ажіотаж навколо альбому посилив достроковий випуск двох синглів, Espresso і Please Please Please, обидва з яких злетіли на вершину чарту Billboard Global 200, піднявши Карпентер на нові вершини комерційного визнання.


Прагнучи ще більше підняти свій профіль, вокалістка Nonsense готується до свого інавгураційного туру Short n' Sweet Tour, який стартує у вересні 2024 року.  


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter