Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сабріна Карпентер вразила шанувальників високими цінами на квитки

Люди

Оксана ПЕТРІВСЬКА
12 серпня 11:45
256
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Сабріна Карпентер і обурення фанатів

Сабріна Карпентер вразила шанувальників високими цінами на квитки
Співачка, здається, занедужала на зіркову хворобу

Життєві історії

 

 

Біллі Ейліш не єдина співачка, яка розлютила шанувальників своїми цінами на квитки, адже Сабріна Карпентер потрапила під обстріл з тієї ж причини!


Фанати співачки Espresso в Глазго, Шотландія, звернулися до соціальних мереж, щоб сказати, що вони "обурені" здирницькими цінами на квитки на її майбутній концерт в OVO Hydro 11 березня 2025 року, який відбудеться в межах її туру Short n' Sweet.


Багато шанувальників 25-річної співачки вийшли в соціальні мережі, щоб висловити свій гнів і розчарування цінами на квитки, які один користувач X вважає "непідйомними".


"266 фунтів за один стоячий квиток в Глазго. Моя 16-річна донька вже купила ваш альбом, щоб отримати код на передпродаж, а тепер ціна виходить за межі її можливостей. Ці ціни на квитки виходять з-під контролю", написав один користувач X, який був розчарований від імені своєї дочки. "Квитки по 200 з гаком фунтів за штуку ?????! Ми з нетерпінням чекали цього, але нізащо не заплатимо стільки", обурюється інший користувач.

 


"719 фунтів за два квитки, як підлітки і сім'ї можуть заплатити таку суму? Справді, Сабріно, я дуже розчарований", пожартував ще один дописувач: "266,20 фунтів за квиток на виступ Сабріни Карпентер в Гідропарку. За 266,20 фунтів я хочу всіх Карпентерів. Сабріну, Карен, Ісуса, всю сім'ю".


Один фанат сказав, що ціна "жахлива" і не здається виправданою для "людини з двома хітами", в той час як інші пригадали, що побачити Тейлор Свіфт в її турі Eras Tour обійшлося їм дешевше.
"Понад 200 фунтів за квиток?! Ми з нетерпінням чекали цього концерту, але абсолютно не збиралися платити стільки заплатили 60 фунтів за Тейлор Свіфт!" вигукнув інший незадоволений фанат.


"Просто не йдіть, і, можливо, якби більше людей перестали платити ці смішні ціни на квитки, вони б побачили сенс і зробили ціни на квитки доступними для громадськості", запропонував інший, з яким погодився ще один читач: "Люди повинні почати бойкотувати концерти через ціни на квитки. 221350 фунтів з людини, щоб відвезти доньку на концерт Сабріни Карпентер в Глазго це абсолютно обурливо. Ні, дякую".


Джерело: https://www.shefinds.com

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter