Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сабріна Карпентер мала приголомшливий вигляд на обкладинці W Magazine

Люди

Степан ПАВЛІВ
06 вересня 13:32
441
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Сабріна Карпентер і перші кроки в шоу-бізнесі

Сабріна Карпентер мала приголомшливий вигляд на обкладинці W Magazine
Зірка та її одкровення

Життєві історії

 

 

25-річна співачка приголомшила своїм шикарним вбранням, розповідаючи про свої історії й про зустріч із Заком Ефроном у 12-річному віці, яка стала знаковою. 


«Він ніколи цього не згадає, але я побачила його і сказала: «Я велика шанувальниця вашої творчості!». Він обійняв мене. І я пам'ятаю, як подумала: «Боже мій, він був без сорочки і обійняв мене! Це дивовижно. Я ніколи не буду мити своє тіло!»


Сабріна продемонструвала свої ноги у шльопанцях, а волосся було укладене в об'ємну зачіску. Вона також одягла розкішне вбрання від Gucci, коли позувала на подвір'ї свого маєтку. З частково забраним назад волоссям і фірмовим чубчиком-шторкою, вона була одягнена в лимонний блейзер Gucci і шорти в тон.

 


На обкладинці Сабріна була одягнена в пальто з анімалістичним принтом, яке було підперезане поясом на її витонченій талії. Серед інших суконь, які вона продемонструвала, були гламурна біла сукня та розкішна квіткова сукня, яку вона змоделювала на тлі білого паркану.


Сабріна також розповіла про свою кар'єру в шоу-бізнесі в дитинстві. «Я навіть не пам'ятаю, коли почала співати, виступати і розважати, тому що я була дуже, дуже маленькою», сказала вона про свою акторську кар'єру.

 


«Перше прослуховування я пройшла, коли мені було 11 років. Друге чи третє прослуховування було для першої роботи, яку я отримала «Закон і порядок: СПЕЦІАЛЬНИЙ КОРПУС. Я була вражена цією пропозицією, тому що завжди хотіла грати в комедії. І в цьому шоу я був жертвою. Пам'ятаю, як ми з татом читали репліки і питали: «Це і є акторство?». А потім він забронював «Помаранчевий нове чорне». Можу я поклястися? Той епізод називався «День подяки».


Після «Помаранчевого нового чорного» Сабріна почала зніматися в сімейних ролях. «Я пройшла шлях від непристойності до Діснея!» додала вона. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter