Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Руслана Лижичко з’явиться на сцені "Євробачення–2023"

Факти

06 травня
222

Міжнародний пісенний конкурс.

Руслана Лижичко з’явиться на сцені "Євробачення–2023"

Руслану Лижичко покажуть у гранд-фіналі цьогорічного міжнародного пісенного конкурсу. 

 

Про це повідомили на сайті "Євробачення".

 

Згідно з інформацією, яку опублікували на сайті, відомо, що під час прямого ефіру 67-го пісенного конкурсу глядачі побачать особливе відео з Русланою. Його заздалегідь зняли в Києві. 

 

"Руслана, яка перемогла на конкурсі з піснею Wild Dances, дуже символічно з’єднає Київ і Ліверпуль, її поява відображатиме цьогорічну тему конкурсу "Об'єднані музикою". "Об'єднані музикою" демонструє унікальне партнерство між Великою Британією, Україною та містом проведення конкурсу Ліверпулем, щоб показати глядачам усього світу конкурс 2023 року, а також продемонструвати неймовірну силу музики об'єднувати спільноти", – написали організатори.

 

Зазначимо, перша переможниця конкурсу від України співачка Руслана Лижичко все ж виступатиме у Ліверпулі. Виконавиця візьме участь у двох додаткових активностях на майданчиках, які працюють для шанувальників пісенного конкурсу "Євробачення" та гостей міста.


Нагадаємо, декілька тижнів тому в мережі розгорівся скандал з Русланою та організаторами цьогорічного "Євробачення", оскільки співачці не запропонували взяти участь у гранд-фіналі конкурсу.

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter