Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Руперт Мердок, американський медіамагнат, одружився у 93 роки

Факти

Марія КАЛУШ
03 червня 11:20
159
Джерело: Газета "Життєві історії"

Руперт Мердок і нова дружина

Руперт Мердок, американський медіамагнат, одружився у 93 роки

Життєві історії

 

 

Руперт Мердок одружився з Оленою Жуковою у своєму каліфорнійському винограднику. Мердок є почесним головою News Corporation, якій належать медіа: The Sun, Fox News і Wall Street Journal. Дев'ять місяців тому Мердок передав керівництво своєю медіаімперією синові Лаклану.

 

93-річний медіамагнат і 67-річний молекулярний біолог одружилися після кількох місяців стосунків. Це не перший шлюб Мердока. Раніше він був одружений чотири рази, востаннє на Джеррі Холл, шлюб із якого тривав упродовж 20162022 років.


Олена Жукова мати Дарії Жукової, колишньої дружини російського підприємця Романа Абрамовича та засновниці музею сучасного мистецтва «Гараж» у Москві. Вона займається молекулярною біологією і спеціалізується на вивченні діабету.

 

Олена Жукова і Руперт Мердок 

 

Церемонія одруження відбулась 1 червня. Серед гостей були власник New England Patriots Роберт Крафт і його дружина Дана Блумберг, а також виконавчий директор News Corp Роберт Томпсон.


Для особливого дня Жукова вибрала білу сукню середньої довжини з відкритими плечима та несла квіти конвалії, а Мердок одягнув класичний костюм. Молодята позували для фотографій на території виноградника і не могли стримати усмішки після того, як сказали «Так».


Кажуть, що Мердок, чиї статки становлять 21,7 мільярда доларів, познайомився з Жуковою через свою третю дружину Венді Денг.


Колишнє подружжя має дочок 23-річну Грейс і 21-річну Хлою. У Мердока також є донька Пруденс Маклеод, 66 років, від першої дружини Патриції Букер, дочка Елізабет, якій зараз 55 років, і сини Лаклан, 52 роки, і Джеймс, 51 рік, від другої. Дружини Анни Манн.

 

Джерело: https://metro.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter