Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ромео Бекхем демонструє свій стиль на вулицях Парижа

Факти

Богдана СВІТЕНКО
25 вересня 15:00
159
Джерело: Газета "Життєві історії"

Ромео Бекхем і його кар’єра

Ромео Бекхем демонструє свій стиль на вулицях Парижа
Ромео Бекхем у Парижі

Життєві історії

 

 

Колишнього футболіста Ромео Джеймса Бекхема помітили у Франції під час Тижня моди в Парижі. 22-річний хлопець прибув до французької столиці разом зі своєю 50-річною матір'ю Вікторією.

 

 

Ромео мав невимушено крутий вигляд у сірому спортивному светрі Champion. Демонструючи свої татуйовані ноги, він одягнув чорні шорти, високі шкарпетки, а також взув яскраві кросівки, щоб насолодитися ранковою прогулянкою. На ньому була чорна кепка, яку він носив задом наперед. Ромео завершив свій образ срібним ланцюжком на шиї та сережками.

 

Декілька тижнів тому Ромео Джеймс Бекхем покинув футбольний клуб «Брентфорд», щоб зосередитися на своїй кар’єрі в індустрії моди. Схоже, Бекхем сподівається піти слідами матері, оскільки підписав контракт з провідним паризьким модним агентством Safe Management. Ромео не новачок у світі моди, адже він знімався у рекламній кампанії Burberry, коли йому було лише два роки. Близьке джерело до Бекхемів стверджує: «Йому подобався час, проведений у «Брентфорді», але йому потрібно зосередити свою увагу на моді, яка є його пристрастю».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter