Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роберта Де Ніро звинувачують у суді і вимагають 12 мільйонів доларів відшкодування

Факти

01 листопада
132

Жіночі історії

Роберта Де Ніро звинувачують у суді і вимагають 12 мільйонів доларів відшкодування

ЗІРКИ

 

 

 

80-річного актора Де Ніро звинувачують у дискримінації своєї колишньої помічниці 41-річної Грем Чейз Робінсон. Судова тяганина триває чотири роки. Чергове засідання відбулось у понеділок у суді Нью-Йорка.


Співробітниця Робінсон звинуватила актора в гендерній дискримінації під час роботи в його компанії Canal Productions. Компанія першою подала до суду на Робінсон, стверджуючи, що Робінсон неправомірно витрачала кошти. Йдеться про переказ 450 000 доларів Canal Productions на її особистий рахунок. Обидва позови розглядатимуть в одному судовому засіданні, яке триватиме два тижні.


Грем Чейз Робінсон почала працювати на Де Ніро 2008 року його помічницею. Згодом піднялась до посади віцепрезидента Canal Productions. На момент звільнення у квітні 2019 року її зарплата становила 300 000 доларів.


У своєму позові жінка стверджує, що Де Ніро поводився з нею, як з "офісною дружиною" і змушував її виконувати чорні завдання. Зокрема, вона прала йому простирадла та чухала його спину. Робінсон також стверджує, що їй платили менше, ніж працівникові чоловічої статі, який мав схожі обов’язки. Вона вимагає відшкодування 12 мільйонів доларів за серйозні емоційні страждання та шкоду репутації.


Роберт Де Ніро зізнався в суді Мангеттена, що іноді просив свою колишню помічницю почухати йому спину, сердито заявивши: "Ти мене дістала!". Окрім визнання звинувачень у подряпинах, Де Ніро також визнав інше. Актор доручав Робінсон використовувати Uber, щоб замовити йому мартіні в суші-барі Nobu пізно ввечері.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter