Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роберт де Ніро та Квентін Тарантіно на показі фільму "Джекі Браун"

Факти

Назар КОЛОДІЙ
15 червня 14:53
215
Джерело: Газета "Життєві історії"

Роберт Де Ніро та Квентін Тарантіно знову разом

Роберт де Ніро та Квентін Тарантіно на показі фільму "Джекі Браун"

Життєві історії

 

 

Роберт де Ніро та Квентін Тарантіно знову об'єдналися на спеціальному показі фільму "Джекі Браун" на кінофестивалі Tribeca 2024 у Нью-Йорку. Це відбулося через 27 років після прем'єри фільму.


80-річний актор, який нещодавно відсвяткував перший день народження доньки Гії, приєднався до 61-річного режисера на показі кримінального трилера. Де Ніро, який є співзасновником фестивалю, одягнув темно-сіру сорочку поло, темно-синій піджак, чорні штани та лофери. Тарантіно також вибрав стильний одяг: білу сорочку, темні джинси та чорні туфлі.


Фільм "Джекі Браун", випущений на Різдво 1997 року, отримав схвальні відгуки критиків та мав касовий успіх, зібравши 74,7 мільйона доларів за бюджету 12 мільйонів. У фільмі, крім де Ніро (Луї Гара), зіграли Пем Грір, Семюел Л. Джексон, Роберт Форстер, Бріджит Фонда та Майкл Кітон.

 

 

Сюжет фільму: стюардеса з кримінальним минулим, затримана ATF за контрабанду, змушена стати інформатором проти нелегального торгівця зброєю, на якого вона працює. Їй потрібно знайти спосіб забезпечити своє майбутнє, не ризикуючи життям.


Форстер отримав номінацію на "Оскар" за найкращу чоловічу роль другого плану, а Грір і Джексон номінації на "Золотий глобус" за найкращі жіночу та чоловічу ролі.
На прем'єрі також була присутня Ума Турман, яка знімалася в багатьох фільмах Тарантіно, як-от "Кримінальне чтиво" та "Вбити Білла". Вона одягла джинси, білий топ, жилет у тонку смужку та чорні туфлі.


Під час заходу, який називали "Кон де Ніро" на честь довгої та успішної кар'єри актора, де Ніро й Тарантіно поговорили на сцені та поспілкувались із присутніми глядачами.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter