Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роберт де Ніро обговорював нові кінопроєкти з режисером і продюсером

Люди

Назар КОЛОДІЙ
21 березня 13:11
230
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зустріч друзів кіно

Роберт де Ніро обговорював нові кінопроєкти з режисером і продюсером

Життєві історії

 

 

Роберт де Ніро та його дружина Тіффані Чен зустрілися з кількома його колишніми колегами за вечерею в Санта-Моніці, Каліфорнія.

 

80-річного лауреата «Оскара» та його 45-річну дружину помітили, коли вони виходили з елітного італійського ресторану після вечері з режисером Девідом О. Расселом і його партнером, а такожіз продюсером Артом Лінсоном і його дружиною. Схоже, що закохані залишили свою 11-місячну доньку Гію з нянею заради святкової вечері з друзями. 

 

 

Рассел кілька разів був режисером де Ніро, зокрема у фільмі Silver Linings Playbook, за який він отримав премію «Оскар», а Лінсон є продюсером, сценаристом і режисером, який продюсував кілька фільмів де Ніро, враховуючи класичний бойовик-кримінал «Спека».

 

Де Ніро був одягнений у повсякденний темний костюм: у просту сіру сорочку-поло, тонку чорну флісову кофту в поєднанні з чорними штанами та лоферами в тон, а зверху одягнув темно-синє пальто.

 

Тіффані мала елегантний і водночас розслаблений вигляд у чорному светрі з широкою горловиною, а також у чорній спідниці-міді, яка робила акцент на її ногах. Жінка доповнила образ привабливою жовтою сумочкою Chanel і стильними масивними окулярами з бурштиновими скельцями. 

 

 

Після того, як 2018 року де Ніро розлучився зі своєю другою дружиною Грейс Гайтавер, він залишився зі своєю нинішньою коханою Тіффані.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter