Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роберт де Ніро, Леонардо ді Капріо і Шон Пенн зустрілися на приватній вечері

Люди

Назар КОЛОДІЙ
30 березня 18:11
229
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зустріч зіркових акторів

Роберт де Ніро, Леонардо ді Капріо і Шон Пенн зустрілися на приватній вечері

Життєві історії

 

 

Роберт де Ніро та його дружина Тіффані Чен зустрілися з кількома своїми друзями-лістерами на приватній вечері в Санта-Моніці. До Роберта приєдналися його колега з фільму «Вбивці квіткової повні» Леонардо ді Капріо та володар «Оскара» Шон Пенн. Кажуть, що знаменитості обговорювали новий фільм, для якого кіновиробники збирають зіркову команду акторів. 

 

Зіркова компанія повечеряла вишуканою італійською кухнею в ресторані Giorgio Baldi, який уже багато років є популярним місцем для знаменитостей. 80-річний де Ніро вийшов з опущеною головою, а Тіффані крокувала поруч.

 

Де Ніро дотримувався повсякденності під час вечірнього відпочинку — був у чорних штанах, сірій сорочці та в чорному блейзері. На ньому також були чорні черевики та сіро-чорний шарф на плечах. 45-річна Чен була в довгій коричневій спідниці, в білому светрі на ґудзиках і в коричневих туфлях.

 

Роберт де Ніро з дружиною Тіффані Чен

 

На вечері не було їхньої донечки Джії Вірджинії, яка святкуватиме свій перший день народження 6 квітня. Де Ніро вперше помітили з Чен у серпні 2021 року після його розлучення з колишньою дружиною Грейс Гайтавер у листопаді 2018 року. Зрештою, торік у квітні вони вітали свою першу спільну дитину.

 

Де Ніро також є батьком шістьох дітей, серед яких Дрен де Ніро, 56 років, і Рафаель де Ніро, 47 років, від колишньої дружини Діанн Ебботт. У нього також є сини-близнюки Джуліан де Ніро та Аарон де Ніро від давнього роману з колишньою дівчиною Тукі Сміт. Сина Елліота де Ніро, 25 років, і доньку Гелен Грейс де Ніро, 12 років, акторові народила Грейс Гайтавер.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter