Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роберт Дауні-молодший завітав на церемонію вручення премії «Прорив»

Люди

Назар КОЛОДІЙ
14 квітня 17:21
314
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Роберт Дауні-молодший із дружиною

Роберт Дауні-молодший завітав на церемонію вручення премії «Прорив»

Життєві історії

 

 

Роберт Дауні-молодший і його дружина Сьюзан Дауні були серед знаменитостей, які підтримали науку та математику на 10-й щорічній церемонії вручення премії за досягнення. Церемонія вручення премії «Прорив» відбулась у Музеї кіноакадемії в Лос-Анджелесі. Організатори відзначають наукові досягнення та запрошують світил науки і провідних діячів світу розваг, технологій, спорту та бізнесу.


На вебсайті некомерційної організації зазначено, що премією Breakthrough Prize, яка «відома як Оскар науки», щорічно відзначають наукові досягнення провідних учених світу. Сума премії – понад 15 мільйонів доларів США. 

 

Зірка «Оппенгеймера» став одним зі знаменитих ведучих, серед яких були Кім Кардаш'ян, Регіна Кінг, Брі Ларсон і Роб Лоу. Кріс Дженнер уперше з'явилася на публіці після смерті О.Дж. Сімпсона.

 

59-річний Дауні-молодший продемонстрував своє почуття стилю на червоній доріжці в сірому костюмі-трійці з візерунком, який поєднав із чорною сорочкою та блискучими шкіряними туфлями. Випромінюючи спокій, актор залишив розстебнутими жилет і піджак, а краватку забув удома.

 


50-річна Сьюзен Дауні продемонструвала свою мініатюрну фігуру в стильній чорній сукні без рукавів, яка облягала її форми. Разом понад 20 років Дауні-молодший і його дружина є справжньою голлівудською владною парою, вони створили власну продюсерську компанію на базі Warner Bros. Тeam Downey 2010 року.


Серед 15 мільйонів доларів, які виділяють щорічно, були премії за «прорив» у розмірі трьох мільйонів доларів, які вручають у галузі науки про життя, фундаментальної фізики та математики.
Крім того, щороку премії New Horizons із фізики та математики ($100 000) присуджують видатним дослідникам на початку їхньої кар’єри. Також премією Maryam Mirzakhani New Frontiers Prize ($50 000) відзначають жінок-математиків, які нещодавно отримали докторські ступені та досягли важливих результатів.


Окрім Дауні, на заході були присутні Білл Ґейтс, Пола Герд, Олівія Вайлд, Брі Ларсон, Петті Дженкінс, Бехаті Прінслу, Адам Левін, Чарлі Пут, Гленн Клоуз, Ліззо, Шона Робертсон та Едвард Нортон.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter