Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Роберт Дауні-молодший відвідав прем’єру свого серіалу «Симпатик»

Люди

10 квітня
196

Роберт Дауні-молодший і Сьюзен

Роберт Дауні-молодший відвідав прем’єру свого серіалу «Симпатик»

ЗІРКИ STORRISS

 

 

59-річний лауреат премії «Оскар», американський актор, продюсер і музикант, завітав на прем’єру свого мінісеріалу HBO The Sympathizer у Лос-Анджелесі. Його супроводжувала дружина Сьюзен. Актор усміхався, коли крокував червоною доріжкою з 50-річною кінопродюсеркою.

 

Дауні-молодший одягнувся у світло-коричневий костюм з широкими підкладеними плечима та штани зі складками. Зірка «Опенгеймера» підкреслив свою яскравість, поєднавши сорочку з прозорою коричневою сорочкою, на якій можна було побачити його татуювання.


Сьюзен блиснула в темній сукні без рукавів із блискітками, прикрашеній сріблястим квітковим малюнком. Вона довершила образ парою сріблястих туфель на підборах.

 

 

59-річний Дауні-молодший грає кілька ролей антагоніста у фільмі «Симпатик», який заснований на однойменному романі В’єта Тхань Нгуєна 2015 року. Мінісеріал розповідає про Капітана (Хоа Сюанде) армії Південного В'єтнаму, який змушений тікати до Сполучених Штатів після війни у В'єтнамі. Живучи в спільноті біженців Південного В’єтнаму, він продовжує шпигувати та доповідати В’єтконгу, борючись за справу перемоги комунізму.

 

Довідка. Роберт познайомився зі Сьюзен під час знімання фільму Gothika, 2003. Пара одружилася 27 серпня 2005 року в приватному будинку в Гемптонсі. Вони виховують сина Екстона Еліаса і доньку Ейврі Роель.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter