Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роберт Дауні-молодший розповів про «Оскар» і своє життя

Факти

Назар КОЛОДІЙ
18 березня 11:08
425
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зіркове життя Роберта

Роберт Дауні-молодший розповів про «Оскар» і своє життя

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Роберт Дауні-молодший згадав про те, як він почувався, отримавши свій перший «Оскар». Актор отримав його за найкращу чоловічу роль другого плану — контрадмірала Льюїса Штрауса у фільмі «Оппенгеймер».

 

«Це божевілля, що Аль Пачино, людина, яку я шаную найбільше на землі, подарував нагороду за фільм "Оппенгеймер", — сказав 58-річний Роберт у своїй історії для видання People.

 

Переломною подією в його житті виявилося знайомство з продюсером Сьюзан Левін на зніманнях трилера «Готика». Вилікувавшись від наркотичної залежності, Роберт зробив їй пропозицію руки та серця. Раніше суд ув'язнив його на 16 місяців і примусив лікуватися. За словами Дауні, його знайомство з марихуаною відбулося у віці восьми років і не без допомоги рідного батька. 

 

 

2015 року двічі реабілітований ексзасуджений Роберт отримав помилування від губернатора Каліфорнії Джеррі Брауна за попередні судимості за наркотики. Актор згадав, що Сьюзан допомогла йому подолати залежність від наркотиків. Зараз вони пишаються тим, що є батьками 12-річного сина Екстона і дев’ятирічної доньки Аврі.

 

У 2013, 2014 та 2015 роках Дауні очолив список найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду за версією Forbes. У серпні 2018 року актор посів третє місце в рейтингу найоплачуваніших акторів року за версією журналу Forbes. За 12 місяців він заробив 81 млн дол. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter