Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роберт Дауні-молодший розмірковує про Ілона Маска та Залізну людину

Факти

Богдана СВІТЕНКО
23 жовтня 14:00
176
Джерело: Газета "Життєві історії"

Роберт Дауні-молодший висловлює свою думку

Роберт Дауні-молодший розмірковує про Ілона Маска та Залізну людину
Роберт Дауні-молодший на подкасті

Життєві історії

 

 

Американський актор і кінопродюсер Роберт Дауні-молодший висловив свою думку про часті порівняння Ілона Маска та його колеги-супергероя — Залізної людини.

 

Паралелі між засновником компанії SpaceX та культовим персонажем коміксів набули популярності, коли 2016 року режисер фільму «Залізна людина» Джон Фавро оголосивив, що Ілон Маск став джерелом натхнення для деяких елементів персонажа Тоні Старка.

 

Під час свого виступу в останньому подкасті On With Kara Swisher Роберт розповідає, що має складне ставлення до такого порівняння, зокрема з огляду на поведінку Маска. «Ця ідея "все гаразд, тому що ми повинні дістатися до Марса" насправді не використовує критики», — сказав актор, згадуючи про амбіції Ілона щодо дослідження космосу. Однак він зазначив: «Сьогодні відокремити людину від її поведінки важко, тому що пекло — це інші люди, і це було вкладено в цю інформаційну епоху, щоб розділити нас, а не дати шанс для дискурсу, дебатів і діалогу».

 

У липні було оголошено, що Роберт Дауні-молодший повернеться до всесвіту «Месників» у двох нових фільмах, але не буде повторювати свою роль Залізної людини. Актор зіграє суперлиходія Віктора фон Дума.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter