Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роберт Дауні-молодший пожартував про Роберта де Ніро, якого переміг у номінації

Факти

Євген ЛЮДКЕВИЧ
11 січня 18:24
552
Джерело: Газета "Життя. Історії"

На церемонії вручення "Золотого глобуса" сталась плутанина з переможцем

Роберт Дауні-молодший пожартував про Роберта де Ніро, якого переміг у номінації

ШОУ-БІЗНЕС

 

Роберт Дауні-молодший — американський актор, пожартував про те, що переміг Роберта де Ніро у номінації "Найкращий актор другого плану у фільмі". Про це повідомляє видання Daily Mail.


У відповідь на запитання про те, що дворазовий володар "Оскара" випадково встав, коли викликали переможця в їхній категорії, 58-річний Роберт жартома відмахнувся від цього запитання.


"Немає нічого кращого, ніж програш", — сказав він перш ніж уточнити, що пожартував і просто "хотів дати гарну цитату". До слова, Дауні-молодший отримав статуетку за роль американського політика Льюїса Штрауса у фільмі "Оппенгеймер".

 


На церемонії виявилось, що де Ніро помилково подумав, що він виграв нагороду, яка в кінцевому підсумку дісталася Дауні. Коли було оголошено ім’я Дауні, той не зміг зрозуміти, що він не переможець, і мав розгублений вигляд. 


Після того, як повне ім’я Дауні було прочитано вголос, де Ніро замовк на мить, перш ніж він осягнув, що трофей дістався його суперникові. Така плутанина сталась через те, що вони мають однакові імена.


Варто зазначити, що зірка фільмів "Залізна людина" знову зіграє проти де Ніро наступного місяця на премії SAG, оскільки їх обох номінували на найкращого актора другого плану.

 

Нагадаємо, що раніше на "Золотому глобусі" у номінації "Найкраща чоловіча роль" переміг Кілліан Мерфі, який зіграв вченого у фільмі "Оппенгеймер".

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter