Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роббі Вільямс розповів про особисте життя, секс і своїх дітей

Люди

Степан ПАВЛІВ
23 серпня 10:35
497
Джерело: Газета "Життєві історії"

Роббі Вільямс і його родина

Роббі Вільямс розповів про особисте життя, секс і своїх дітей
Одкровення Роббі Вільямса

Життєві історії

 

 

Співак Роббі Вільямс і Айда Філд це пара, яка часто готова поділитися подробицями своїх стосунків із шанувальниками.


Колишній співак Take That нещодавно продемонстрував свою вразливу сторону мільйонам шанувальників у документальному фільмі Netflix, де він обговорював своє психічне здоров’я, залежність, шалену славу, яку він пережив у підлітковому віці, та попередні романи.


У фільмі також більш розглянуто шлюб 50-річного чоловіка з його 45-річною дружиною Айдою і їхніми чотирма дітьми, яких вони тримають подалі від уваги.


Нещодавно пара оголосила, що вони оновили свої весільні обітниці, випадково повідомивши про це його підписникам в інстаграмі серед безлічі життєвих оновлень.

 


Незважаючи на те, що пара надзвичайно закохана, торік Роббі заявив, що «не існує сексу після шлюбу», а Айда додала, що люди можуть «сплутати секс з інтимністю». Роббі та Айда вперше зустрілися 2006 року, після того як вона з'явилася в документальному фільмі про НЛО, над яким працював Роббі. За чотири роки вони одружилися, у серпні 2010 року.


У Роббі та Айди четверо дітей, 2012 року вони народили першу доньку Тедді. Роббі часто з гордістю говорив про свою дочку і казав, що не може дочекатися, щоб вивести її з собою на сцену, коли вона підросте, оскільки зараз вони вирішили тримати своїх дітей подалі від уваги.


У пари також є син Чарлі, 2014 року народження, дочка Коко, 2018 року народження, і син Бо, 2020 року народження. Вони вітали своїх двох молодших дітей через сурогатну матір, а Айда виношувала Тедді та Чарлі.


Пара мала кілька будинків по всьому світу, але продала їх і тепер живе в Лондоні з чотирма дітьми. Роббі та дружина Айда разом із чотирма дітьми живуть у розкішному особняку в Західному Лондоні.
Багатомільйонний особняк, який є будівлею ІІ категорії, роташований у районі Голланд-Парк у Кенсінгтоні, неподалік від Гайд-парку, і, як повідомляють, коштує приголомшливі 17,5 мільйона фунтів стерлінгів.


У квітні Роббі та Айда розповіли, що вони рідко займаються сексом, але вони все ще інтимні один з одним. Співак Роббі пояснив, що його лібідо впало після того, як він перестав приймати тестостерон проти депресії. Він сказав: «Кожен знає, що після шлюбу немає сексу. Це просто так. Деякий час я приймав тестостерон, але оскільки я наркоман, це довелося припинити.


«Секс, який ми займалися, коли я приймав тестостерон, був неймовірним; це було весь час. Ми були ненаситні. Це свідчить про те, наскільки ми справді закохані одне в одного, тому що коли я був на цьому, ми не могли відірвати руки одне від одного», — сказав він The Sun у спільному інтерв’ю зі своєю дружиною.


Джерело: https://metro.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter