Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роббі Вільямс та Айда Філд таємно поновили шлюбні обітниці

Люди

Богдана СВІТЕНКО
16 серпня 13:00
197
Джерело: Газета "Життєві історії"

Роббі Вільямс і його дружина

Роббі Вільямс та Айда Філд таємно поновили шлюбні обітниці
Роббі Вільямс поділився щасливою новиною

Життєві історії

 

Співак Роббі Вільямс розповів, що вони з дружиною Айдою Філд таємно поновили свої шлюбні обітниці після 14 років подружнього життя. 50-річний Роббі опублікував в інстаграмі довгу публікацію, в якій він обговорив різні теми.

 

Наприкінці свого довгого повідомлення Роббі Вільямс написав: «О, ми з Айдою поновили наші обітниці. Я дуже-дуже-дуже вдячний. Я вдячний прямо зараз».

 

 

Пара одружилася 2010 року, а познайомилась 2006 року. Весільна церемонія відбулася в їхньому будинку в Беверлі-Гіллз, який коштує 12 мільйонів фунтів стерлінгів. Зараз у Роббі Вільямса й американської акторки Айди Філд є четверо дітей: доньки Теодора та Коллет, сини Чарлтон і Бенедикт. Вільямс часто розповідає, що батьківство змінило його світогляд і стало головним джерелом радості в його житті.

 

Також співак розповів про кар’єрні плани та свої переживання. «У найближчі кілька днів я маю об'їхати буквально весь світ. Концерти, ще більше концертів, перельоти, зміна часових поясів. Про це я думав, коли проїжджав повз численні пальми Лос-Анджелеса. У мене є тривога про майбутню втому та концерти»,  зазначив Роббі Вільямс.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter