Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріта Ора з’явилася в Парижі у прозорій сукні

Люди

Богдана СВІТЕНКО
06 вересня 16:00
584
Джерело: Газета "Життєві історії"

Ріта Ора і Тайка Вайтіті

Ріта Ора з’явилася в Парижі у прозорій сукні
Ріта Ора та її чоловік

Життєві історії

 

 

Англійська співачка Ріта Ора та її чоловік Тайка Вайтіті насолоджувалися романтичним побаченням в ресторані Matsuhisa в Парижі. Їх помітили, коли вони сідали у свій білий автомобіль марки Porsche.

 

 

33-річна Ріта з'явилася в рожевій прозорій сітчастій сукні з чорною білизною під нею. Свій екстравагантний образ вона доповнила масивним поясом, чоботами зі звіриним принтом, рожевою сумкою та аксесуарами. Зі свого волосся співачка зробила об'ємну зачіску, а на обличчя нанесла легкий природний макіяж. 49-річний Тайка був більш стриманим у виборі вбрання. Він одягнув бежеву футболку та штани. А також додав взуття від Birkenstock у поєднанні із сірими шкарпетками, окуляри та ланцюжок на шию.

 

Подружжя перебуває у шлюбі з 2022 року. До цього Ріта Ора була заручена зі співаком Бруном Марсом, а також мала короткий роман із Робом Кардашьяном та стосунки із діджеєм Калвіном Гаррісом, які закінчилися скандалом. Зі свого боку, Тайка Вайтіті був декілька років одружений із кінопродюсеркою Челсі Вінстенлі.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter