Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Рита Ора виступила на пісенному фестивалі в Бухаресті

Люди

Степан СЕМКІВ
08 липня 15:28
162
Джерело: Газета "Життєві історії"

Рита Ора виконала найкращі хіти

Рита Ора виступила на пісенному фестивалі в Бухаресті

Життєві історії

 

Тайка Вайтіті і Рита Ора

 

33-річна співачка групи Ask & You Shall Receive мала сенсаційний вигляд, демонструючи свою неймовірну фігуру в крихітній футболці на фестивалі Saga в румунській столиці. Рита також продемонструвала свої підтягнуті ноги в мерехтливих зелених штанах і стала у спекотну позу зі своїми танцюристами під час виконання рутинної програми.


Співачка обрала драматичний макіяж зі смарагдовими тінями та червоною помадою, але залишила свої медові пасма вільно розпущеними. Доповнили образ тришарові золоті манжети на передпліччях, які вона з гордістю демонструвала під час виступу, тримаючись упевнено.  


Рита виступила в мерехтливих зелених шортах і стала в спекотну позу разом зі своїми танцюристами під час виконання рутинної програми. Співачка виконала для шанувальників добірку своїх найбільших хітів, розпочавши з хіта 2019 року Ritual. Вона завершила виступ піснею Hot Right Now, Lonely Together, а у фіналі виконала свій дебютний хіт Anywhere.

 


Цей виступ став частиною низки інших виступів попзірки влітку, яка нещодавно плуталася в текстах на фестивалі Mighty Hoopla в Лондоні, а потім вразила публіку в нічному клубі Heart у Західному Голлівуді.


У межах промо-кампанії свого останнього альбому Рита продемонструвала дуже довгі ноги у шкіряних штанах та кроп-топі, які вона поєднала з високими платформами та дивовижним макіяжем очей для відео на Ask & You Shall Receive. Говорячи про останній реліз, Рита сказала: "Пісня сповнена оптимістичних літніх вібрацій і розповідає про те, як романтично ловити момент і занурюватися з головою в кохання з кимось особливим". 


Хітмейкерка Anywhere зв'язала себе узами шлюбу з режисером Тайкою Вайтіті в серпні 2022 року, але не підтверджувала їхнє одруження до першої річниці торік (на фото на Met Gala 2023 року). "Він був написаний у співавторстві з дивовижним Реєм, і я відчуваю, що це такий момент повного кола, адже у мене стільки дивовижних спогадів із тих часів, коли ми разом були в дорозі під час туру Феніксом".


Співачка навіть залучила до роботи над непристойним кліпом свого чоловіка Тайку Вайтіті, хоча не планувала, що голлівудський режисер з'явиться на майданчику, до самого дня зйомок.
Вона пояснила: "Він просто тусувався зі мною, і я сказала: "Нумо залучимо тебе до роботи, ти можеш знятися в епізодичній ролі".


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter