Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріта Ора скасувала свій концерт в Угорщині за кілька годин до його початку

Факти

Степан СЕМКІВ
29 липня 12:59
335
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ріта Ора та її здоров’я

Ріта Ора скасувала свій концерт в Угорщині за кілька годин до його початку

Життєві історії

 

 

33-річна співачка мала виступити на фестивалі Campus Fesztival у Дебрецені, але за «вказівкою лікарів» була змушена скасувати виступ. 


У своєму інстаграмі вона звернулася до 16,1 мільйона підписників зі щирим повідомленням, але не підтвердила, що з нею сталося. Вона написала: «Будь ласка, вибачте за такий несподіваний поворот подій, але, на жаль, я не зможу виступити на Campus Fesztival сьогодні ввечері. Провівши ніч у лікарні в Будапешті, я повинна відпочити і дотримуватися вказівок лікаря». 


Після цієї сумної новини її «Рітаботи» злетілися до X, раніше відомого як Twitter, щоб побажати таланту якнайшвидшого одужання. «Одужуй скоріше, Ріто. Ми любимо тебе. Бережи себе».
Наступний виступ Ріти запланований на 16 серпня, під час фестивалю Lovestream у Словаччині. 


Ця новина з'явилася за кілька днів після того, як вона не злякалася дощу під час неймовірного виступу у Вільнюсі, Литва, коли вийшла на сцену перед 50 000 глядачів у четвер.

 


Співачка продемонструвала свою підтягнуту фігуру та плаский живіт у гламурному сріблястому бюстгальтері та хромованих мінішортах кольору фуксії, які вона поєднала з блискучими тінями для повік.


Під час виступу перед публікою вона також одягла пояс із леопардовим принтом і колготки в сітку, а на довершення взула високі чорні чоботи. Хітмейкерка Poison випромінювала впевненість, демонструючи свої бездоганні танцювальні рухи та вокальні навички, коли до неї приєдналася талановита команда танцюристів.


Нещодавно Ріта пожартувала про те, що «змусила» свого чоловіка Тайку Вайтіті «одягнути обручку» під час виступу на шоу Ребекки Джадд на Apple Music 1 у середу. 
Співачка розповіла про свої солодкі стосунки з режисером, зазначивши, що вони «надихають одне одного».


Ріта і Тайка пов'язали себе узами шлюбу ще в серпні 2022 року, але не підтверджували свого одруження до першої річниці торік.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter