Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Річард Гір розповів про свої фільми із Джулією Робертс

Люди

Назар КОЛОДІЙ
27 травня 12:50
518
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Річард Гір і режисер Гаррі Маршалл

Річард Гір розповів про свої фільми із Джулією Робертс

Життєві історії

 

 

Річард Гір поділився з виданням справжньою причиною, чому сумнівно, що вони з Джулією Робертс знову знімуться в одному фільмі. Впродовж 90-х актори домінували в жанрі романтичної комедії, перш ніж об'єднати зусилля та створити два фільми-блокбастери.


Джулія Робертс і Річард Гір зіграли знамениті ролі коханців у фільмах «Красуня» та «Наречена-втікачка» 1999 року. Незважаючи на їхню екранну хімію, давню дружбу та купу шанувальників, які бажають продовження, 74-річний Гір визнав, що ймовірність возз’єднання низька.

 

Гаррі Маршал, Джулія Робертс, Річард Гір

 

Оскільки обидва хіт-фільми зняв покійна зірка Голлівуду режисер Гаррі Маршалл, який також написав і продюсував кілька головних фільмів за участю обох зірок. Гаррі помер у віці 81 року, 2016-го. Річард дав зрозуміти, що він не бачить своїх ролей без участі Маршалла.


Під час інтерв’ю на Каннському кінофестивалі він пояснив: «Гаррі був сполучною ланкою всього дійства. Це неможливо відтворити без Гаррі».  Річард додав до Deadline: «Якби це було легко і ви могли б зробити це знову, комп’ютер би це зробив». 


Довідка. Гаррі Маршалл — американський актор, кінорежисер, кінопродюсер і сценарист. Найвідоміші стрічки Маршалла: «Красуня», «Наречена-втікачка», «День Святого Валентина», «Щоденники принцеси» і «Старий новий рік».

 

Джерело: https://www.the-express.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter