Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Річард Гір із дружиною та сином на 77-му Каннському кінофестивалі

Люди

Назар КОЛОДІЙ
18 травня 12:45
508
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Річард Гір і Алехандра Сільва

Річард Гір із дружиною та сином на 77-му Каннському кінофестивалі

Життєві історії

 

Річард Гір і Алехандра Сільва

 

17 травня на 77-му Каннському кінофестивалі відбулася сімейна подія, коли на червоній доріжці до Річарда Гіра приєдналися його дружина і старший син. Американський актор Річард Гір і його дружина, іспанська публіцистка та політична діячка Алехандра Сільва, взяли участь у показі фільму «О, Канада», в якому головну роль зіграв зірковий актор.

 

Сюжет фільму розповідає про останні дні життя режисера-документаліста, який утік до Канади, щоб уникнути призову на в'єтнамську війну. Режисер помирає від раку в Монреалі й погоджується на останнє інтерв'ю, в якому він сповнений рішучості нарешті розкрити всі свої секрети. 

 

 

24-річний син Річарда Гомер, актор-початківець, здебільшого залишався осторонь уваги, оскільки виріс у Нью-Йорку. Він вивчав когнітивну нейронауку та візуальне мистецтво в Університеті Брауна, але 2023 року Річард підтвердив, що хоче зазирнути у світ Голлівуду, «писати сценарії та режисерувати фільми».

 

77-річний Річард успішно зробив кар’єру, не привертаючи до себе значної уваги медіа. Він подбав про те, щоб його троє синів також залишалися подалі від камер. «Гомер — це радість мого життя», — сказав актор, коли маленькому хлопчикові було два роки, додавши, що той «дуже розумний» і «дуже веселий».

 

Друга дружина актора, Кері Ловелл, подала на розлучення з Річардом 2012 року після 11 років шлюбу. Річард залишався поруч зі своїм сином, ухвалюючи кар’єрні рішення, які гарантували б, що він не буде далеко від Гомера надовго. Він сказав в інтерв’ю Hindustan Times: «Якщо мені доводиться довго бути у від’їзді, я говорю з ним про це. Якщо виникає проблема, я не беруся за проєкт. Сім'я для мене важливіша за все».

 

Довідка. На початку 1990-х років Річард Гір почав зустрічатися з моделлю Сінді Кроуфорд. Він одружився з Сінді 1991 року й прожив із нею чотири роки. Проте 1995 року пара розлучилася.
1996 року Гір почав зустрічатися з акторкою та колишньою моделлю Кері Ловелл (одна з колишніх «дівчат Джеймса Бонда»). Вони взяли шлюб 2002 року. До одруження, в лютому 2000 року, в них народився син Гомер Джеймс Джигме Гір. У вересні 2013-го пара розлучилась після 11 років спільного життя. Причиною розлучення стали «розбіжності у поглядах на життя».
У стосунках із Алехандрою Сільвою актор із 2015 року. Гір і Сільва побралися 2018 року. На початку лютого 2019 року в них народився син Александр, а 2020-го  – ще один син.

 

Джерело: https://www.hellomagazine.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter