Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріанна відпочиває. A$AP Rocky дає свідчення у суді

Факти

12 листопада
158

Постріли з пістолета

Ріанна відпочиває. A$AP Rocky дає свідчення у суді

ЗІРКИ

 

 

 

Ріанну побачили нещодавно в Лос-Анджелесі. 35-річна співачка, яка виховує двох синів, вирізнялася гламурністю під час нічного відпочинку в бунгало San Vicente у Голлівуді. На вечірній вихід Ріанна одягла довге верблюже пальто, джинси з візерунком і сіру толстовку в поєднанні зі зміїними підборами.


Наступного дня чоловік Ріанни A$AP Rocky (справжнє ім’я Ракім Маєрс) був змушений з’явитися до суду. Нагадаємо, колишній учасник гурту Терелл Ефрон звинувачує зірку в тому, що A$AP стріляв у нього. У ніч стрілянини Маєрс викликав його на зустріч у готелі Лос-Анджелеса. Там вони посперечалися, і тоді A$AP Rocky витягнув пістолет і зробив постріл, повідомляє TMZ. Куля потрапила Тереллу в руку, і лише наступного дня він набрався сміливості повідомити про стрілянину. Тоді видали ордер на арешт репера. 


Терелл Ефрон розповів суду, що 35-річний Маєрс погрожував його вбити раніше. 6 листопада 2021 року чотири рази A$AP неприцільно стріляв у нього. Реперові висунули два звинувачення у нападах із використанням напівавтоматичної зброї. Чоловікові Ріанни загрожує до восьми років ув’язнення, якщо його визнають винним. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter