Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріанна розповіла шанувальникам, як варто доглядати за своїм обличчям

Люди

Степан СЕМКІВ
22 серпня 11:06
257
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ріанна з бездоганним кольором шкіри

Ріанна розповіла шанувальникам, як варто доглядати за своїм обличчям
Секрети зіркової співачки

Життєві історії

 

 

Минулого тижня Ріанна повернулася на свою батьківщину, Барбадос, де 36-річна магнатка краси Fenty Beauty, схоже, насолоджувалася заслуженим відпочинком з друзями на пляжному курорті. 

 

Нещодавно хітмейкерку Love on the Brain помітили за келихом текіли в барі Thunder Bay Beach, розташованому в парафії Святого Джеймса на західному узбережжі острова, на північ від її рідного Сент-Майкла.


На відео від TMZ володарка «Ґреммі» сидить у пляжному барі з трьома супутниками, замовляючи по стопці текіли з дольками лайму. На кадрах Ріанна красується без макіяжу, з природним сяйвом і бездоганним кольором обличчя, на радість своїм шанувальникам.

 


Щодо її режиму догляду за шкірою, то попікона і творець Fenty Skin РіРі розповіла, що вона надає першочергового значення підтримці її зволоженості. «Я роблю все можливе, щоб залишатися зволоженою, від нанесення зволожувальних кремів до пиття кокосової води це дійсно єдиний спосіб урятувати шкіру, особливо під час довгих перельотів у різні часові пояси та кліматичні зони», розповіла вона в інтерв'ю Elle 2023 року.


«Я беру із собою на нічні перельоти гліцеринову маску для рук, а також маску для губ, тому що вона покриває мої губи та зберігає їхній повний вигляд,  продовжила зірка. «Зволоження з голови до п'ят це ключ до успіху!»


З її сяючим і природним кольором обличчя шанувальники не можуть не вірити кожному слову виконавиці пісні Take a Bow і без вагань слідують її рекомендаціям!


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter