Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріанна розповіла історію своїх стосунків із партнером A$AP Роккі

Люди

Назар КОЛОДІЙ
24 квітня 21:36
141
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ріанна і A$AP Роккі

Ріанна розповіла історію своїх стосунків із партнером A$AP Роккі

Життєві історії

 

 

У новій статті для обкладинки журналу Interview суперзірка та її бойфренд розповіли про особисте життя. Вони сказали, що їхні романтичні стосунки почалися з творчої співпраці, після того, як вони разом створили ремікс її синглу 2011 року Cockiness (Love It).

 

Саме під час виконання цієї пісні на MTV Video Music Awards репер притулився до Ріанни ззаду, щоб увесь світ це побачив. Невдовзі Ріанна знялася в його кліпі Fashion Killa.

 

«Ми бачили моду однаково. Ми бачили креатив теж однаково», — сказала зірка цього тижня в інтерв’ю. «Ми часто потрапляли в аналогічні творчі оточення і тусовки. Ми постійно підтримували однакові бренди й продукти», — додла співачка. За її словами, наприкінці 2019 року вони сильно зблизилися.

 

«Ми бачилися поза нашими стосунками. Ми знали, на що ми здатні, і знали, які неприємності ми можемо принести одне одному в житті. Ми можемо розбити одне одному серця, тому ми почали зустрічатися з великою обережністю. А потім спалахнула всесвітня пандемія», — розповіла Ріанна виданню. 

 

 

«COVID прискорив наші стосунки, і я відчувала, що Бог знав, що вони нам потрібні, оскільки ми збиралися створити сім’ю, — сказала вона. — І якби не COVID, нам знадобилося б значно більше часу, щоб почуватися комфортно одне з одним».

 

Зараз пара має двох маленьких синів, RZA і Riot Rose. Ріанна розповіла, що фактичне рішення мати дітей було чимось звичайним. «Не можна було заперечувати цьому. Це було найкраще, що з нами коли-небудь траплялося», — поділилася зірка.

 

Співачка і A$AP Роккі точно хотіли б і далі розвивати їхню сім’ю і покладаються в усьому на Бога. «Я за дівчинку, — додала Ріанна. — Але, звісно, якщо хлопець – тоді буде хлопець».

 

Джерело: https://edition.cnn.com

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter