Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріанна презентувала у Британії новий бренд засобів догляду за волоссям

Люди

Марія КАЛУШ
23 вересня 14:19
142
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ріанна мала стильний і неперевершений вигляд

Ріанна презентувала у Британії новий бренд засобів догляду за волоссям
Зіркова презентація у столиці Туманного Альбіону

Життєві історії

 

 

16 вересня в Лондоні в Selfridges Ріанна відсвяткувала ексклюзивний запуск свого бренду засобів догляду за волоссям у Великій Британії. 


Бренд Ріанни — це нова відновлювальна лінія з дев’яти засобів для догляду та укладання, які підходять для всіх типів і текстур волосся. «Великобританія посідає особливе місце в моєму серці, і я дуже рада представити цю лінію догляду. Я дуже рада, що наша британська спільнота тепер може знайти правильні продукти для свого типу волосся в реальному житті на вулиці Мейн», — повідомляє Ріанна в пресрелізі.


Мама двох дітей додала: «Волосся завжди було для мене дуже особистим питанням. Мої зачіски були маркером моєї еволюції та росту протягом багатьох років, тому запуск нового бренду був справжньою пристрастю. Створення лінійки продуктів, якими було б легко користуватися, незалежно від типу чи структури волосся, які поєднували б відновлення на кожному кроці та могли не відставати від мене, було надзвичайно важливим».

 


Під час зіркового заходу 36-річна засновниця Fenty похизувався своєю неймовірною фігурою в обтислій довгій шовковій сукні з рюшами в поєднанні з атласними човниками на замовлення.
Щоб уникнути лондонської прохолоди, хедлайнерка шоу Super Bowl одягнула розкішне пальто з відкритими плечима. Темні пасма Ріанни були зібрані в об’ємну косу, а в макіяжі були бездоганна сяюча основа та яскраві червоні губи.


Фанати засипали соцмережі коментарями підтримки. «Приголомшливо», — вигукнув один із шанувальників, після чого з’явився вогонь. «Прекрасно», — прокоментував інший, а за ним — червоне серце та два вогняні емодзі. 


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter