Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріанна насолоджується прогулянкою Нью-Йорком із бойфрендом

Факти

01 липня
802

Ріанна і A$AP Rocky відпочивають

Ріанна насолоджується прогулянкою Нью-Йорком із бойфрендом

 

 

Цього тижня Ріанна продемонструвала сімейну ідилію під час прогулянки Нью-Йорком із бойфрендом A$AP Rocky.


36-річну співачку та магнатку Fenty помітили в повсякденному образі: чорній куртці на блискавці, легінсах і бейсболці. Її довге чорне волосся було розпущене, а на обличчі красувалися сонцезахисні окуляри. A$AP Rocky, одягнений у спортивний костюм Puma, йшов поруч.


Пара нещодавно привітала свою другу дитину, сина Ріот Роуза, якому зараз десять місяців. Ріанна також ділить із Роккі дворічного сина RZA Athelaston.
В інтерв'ю Entertainment Tonight Ріанна натякнула на нову музику, сказавши: "Я думаю, що музика для мене це нове відкриття. Я заново відкриваю для себе речі... Я планую повернутися в студію. Дайте мені секунду!".

 

 

Шанувальники з нетерпінням чекають на дев'ятий студійний альбом Ріанни, адже від моменту випуску Anti 2016 року вона не випускала нових альбомів.


Окрім музики, Ріанна розвиває свою імперію Fenty, до якої належать Fenty Beauty, Savage X Fenty та Fenty Skin. Ці бренди зробили Ріанну мільярдеркою 2021 року і вона залишається найбагатшою жінкою-музиканткою у світі.


Про доходи бізнесвумен. Ріанна випустила вісім студійних альбомів, які розійшлися накладом понад 250 мільйонів копій усім світом. Її хітові сингли, такі як Umbrella, We Found Love та Work, принесли їй мільйони доларів завдяки продажам і потоковим платформам.

Акторська діяльність: Ріанна знялася в декількох фільмах, як-от "Вісім подруг Оушена" та "Валеріан і місто тисячі планет", які принесли їй значні гонорари.

Ріанна уклала партнерські угоди з такими брендами, як Dior, Puma та Samsung, отримуючи величезні гонорари за рекламу та просування їхньої продукції.

Ріанна інвестувала в різні компанії, враховуючи Tidal, платформу потокового аудіо, та D'usse, бренд коньяку.

Статки Ріанни становлять 1,7 мільярда доларів, що робить її найбагатшою співачкою у світі. Її успіх є результатом її таланту, працьовитості та здатності йти в ногу з мінливими трендами в музичній та модній індустріях.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter