Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Ренфілд". Фільм за участі Ніколаса Кейджа

КІНО

23 квітня
218

Новинка від Universal Pictures.

"Ренфілд". Фільм за участі Ніколаса Кейджа

"Ренфілд" новий американський фільм жахів, який поєднує жанрові особливості фантастики та комедії.

 

У центрі сюжету опиняються співзалежні стосунки між Дракулою (Ніколасом Кейджем) та його помічником Ренфілдом (Ніколасом Голтом). Помічник тривалий час працює з Дракулою, втім, в один момент розуміє, що виконувати всі найдивніші забаганки боса ненормально, тому намагається розірвати ці взаємини. Однак це виявилося не так легко, як хотілося б.

 

Тривалість фільму: 94 хвилини (1 година 34 хвилини).

 

Режисерське крісло посів Кріс МакКей. Він також зрежисував американський мультфільм "Лего фільм" та кінострічку "Робоцип. Зоряні війни. Епізод 3". Відомо, що спершу режисером фільму мав бути Декстер Флетчер, однак його замінив Кріс МакКей.

 

"Ренфілд" зняли за сценарієм Раяна Рідлі ("Сімпсони", "Рік та Морті"), заснований він на оригінальній презентації автора коміксів Роберта Кіркмана ("Ходячі мерці", "Бійтесь ходячих мерців").


У фільмі знявся Ніколас Кейдж, популярний американський актор. Він відомий своїми ролями у фільмах "Примарний вершник", "Дикі серцем", "Знамення" та багатьох інших. Що цікаво, знаменитість уже знімався у кінокартинах про вампірів. Наприклад, в американському комедійному фільмі жахів "Поцілунок вампіра". Окрім Ніколаса Кейджа, головну роль у фільмі отримав британський актор Ніколас Голт. Раніше він знімався у стрічках "Меню", "Люди Ікс: Темний фенікс", "Толкін" тощо. Також  у фільмі взяли участь інші відомі актори та акторки: Аквафіна, Бен Шварц, Адріан Мартінес, Шохре Аґдашлу, Бесс Роус та Джеймс Мозес Блек.

 

Світова прем'єра "Рейнфілда" відбулася 30 березня 2023 року на кінофестивалі Overlook. В український прокат фільм вийшов 13 квітня.

 

За рейтингом IMDb стрічка отримала 6.7/10 бала.

На сайті українського видання "Кіно-Театр.UA" фільм має 6.9 із 10 зірок.

 

Зйомки кінострічки відбувалися у Новому Орлеані, а бюджет становив 65 мільйонів доларів.

 

Нагадаємо, нещодавно на екрани українських кінотеатрів вийшла українська комедія "Люксембург, Люксембург" про братів-близнюків, які їдуть до Люксембурга, аби побачити свого хворого батька.

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter