Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Раян Рейнольдс і Блейк Лайвлі - майже ідеальне подружжя

Люди

08 квітня
338

Скільки потрібно мати дітей, щоб бути щасливим?

Раян Рейнольдс і Блейк Лайвлі - майже ідеальне подружжя

Раян Рейнольдс, канадсько-американський актор і кінопродюсер, одружився з актрисою Блейк Лайвлі 9 вересня 2012 року. До їхнього весілля вони зустрічались 11 місяців. Нагадаємо, що раніше у Раяна було два невдалі шлюби.


Блейк і Раян приховують від папараці своє особисте життя, проте іноді дають інтерв’ю. Подружжя виховує трьох дівчат: Джеймс (7 років), Інез (6 років), Бетті (3 роки). У лютому 2023 року Раян розповів, що вони з Блейк мають четверту дитину. Про стать дитини вони нікому не розповідають.

 

Раян Рейнольдс любить бути татом і відверто говорить про це. Якось він пожартував: «Я батько трьох дівчаток. Вони дикі. Мені здається, що вони іноді хворіють на сказ». Під час інтерв’ю для Access він сказав: «Я маю три доньки, що важко було навіть уявити. У моїй родині всі діти хлопці. У мене є три старші брати».

 

Хоча чоловік із дружиною є успішними і відомими акторами, Раян відверто говорить, що ніколи не дозволить своїм дітям потрапити в індустрію кіно. Принаймні поки вони діти. Коли ж вони виростуть – нехай роблять усе, що їм заманеться. 

 

 

 

Блейк розповідає журналістам Forbes, що завдяки своїм дітям вона почувається комфортніше і спокійніше. «Я просто почуваюся неймовірно спокійною із ними».

 

Справді, хіба ж не ідеальне зіркове подружжя?

 

П.С. Папарацці кажуть, що у Раяна народилась четверта дівчинка.... ВІТАЄМО!

 

Джерело: https://people.com

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter