Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Рaян Гослінг і Єва Мендес приховують особисте життя

Факти

13 квітня
161

Рaян Гослінг і Єва Мендес приховують особисте життя

Рaян Гослінг – відомий канадський кіноактор. Він знявся у мюзиклі «Ла-Ла Ленд» і отримав премію «Оскар» за найкращу головну чоловічу роль у кінострічці. Раян є цивільним чоловіком американської кіноакторки і моделі, зірки фільму «Примарний вершник» – Єви Мендес.

 
Їхнє подружнє життя наповнене любов’ю і гармонією. Вони виховують двох доньок: Есмеральду Амаду, яка народилася 12 вересня 2014 року, і Амаду Лі, яка народилася 29 квітня 2016 року.

 

Цікаво, що вперше публічно Єва Мендес назвала Раяна своїм чоловіком лише 2022 року під час виступу на австралійському каналі Channel Nine's Today. Єва говорить, що вони з Раяном ніколи не розголошують подробиць особистого життя і не люблять фотографуватись на показ. Тому вони рідко з’являються разом на червоній доріжці. 

 

Проте Мендес любить ділитися в Instagram світлинами із кримінальної драми «Місце під соснами», яка вийшла на екрани 2011 року. У цьому фільмі вона зіграла роль колишньої дівчини Мендеса. До речі, фільм має цікавий і непередбачуваний сюжет, а його герої показали неабияку акторську майстерність. Критики загалом схвально відгукувались про фільм, проте морально-етична складова занадто нав’язлива. 

 

 

 

Джерело: https://people.com

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter