Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Простий рецепт пиріжків на сковорідці

Кулінарні рецепти

03 листопада
717

Смачна страва

Простий рецепт пиріжків  на сковорідці

РЕЦЕПТИ

 

Інгредієнти:  1–2 картоплини, 25 г дріжджів, 0,5 л води, столова ложка цукру, столова ложка олії, сіль, борошно;

(на начинку) великий пучок шпинату, цибуля, морква, 3 варених яйця, 10 бурякових листків, пучок листків календули, сіль, базилік.

 


Приготування. Картоплю залити окропом і зварити, разом із відваром розім’яти до утворення пюре. Дріжджі розчинити у воді й додати до них 2 ст. л. картопляної маси. Потім з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто. Борошно обов’язково просіяти. Тісто має бути доволі м’яким. Накрити його рушником і залишити, щоби підросло. За цей час приготувати начинку. Цибулю посікти і спасерувати. Шпинат, бурякове листя і листя календули подрібнити, додати до пасерованої цибулі й потушкувати впродовж декількох хвилин. Вкинути нарізані кубиками яйця і посічений свіжий базилік, посолити й поперчити.
Стільницю посипати борошном, викласти частину тіста, розділити його на шматки й розкачати. На кожен коржик покласти начинку. Сформувати пиріжки і злегка їх приплюснути. Посмажити на олії до готовності. 
ПОРАДА. Півпорції тіста і начинки можна використати на пиріжки, а з решти можна приготувати пиріг. Деко змастити олією і викласти частину тіста, покласти начинку і накрити рештою тіста. Поставити в розігріту до 200-т градусів духовку випікатися на 45–50 хвилин.

 

КУЛІНАРІЯ

Автор: Галина Ващишин-Цигилик

Газета "Дуже смачно"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter