Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Про розкол України

Влада

09 лютого
77

Рішення Президента України

Про розкол України

 

ПРО РОЗКОЛ УКРАЇНИ


Витяги зі статті американського видання Bloomberg:  «Потворна боротьба Зеленського з генералом викриває розкол в Україні».


«Публічна суперечка Президента Володимира Зеленського із Головкомом Валерієм Залужним припала на найгірший момент. На полі бою проти російських агресорів Україна має втричі менше озброєння, ніж росія, тоді як США, її фінансовий рятувальний круг, не надають допомоги».


«Коли війна вступає в третій болісний рік, українське керівництво воює на фронті завдовжки 930 миль з росіянами, борючись за отримання найважливіших поставок від союзників і воюючи між собою. Вона хоче уникнути того, щоб бути змушеною вести переговори про неприємні мирні умови, навіть незважаючи на те, що тиск на владу посилюється».


«Один із помічників сказав, що Залужний навіть доклав руку до вибору йому заміни. Олександр Сирський, який командує сухопутними військами країни, може бути готовий тісніше дотримуватися військових прагнень президента, але йому не довіряють деякі військові на полі бою, які вважають його більш безжальним, на відміну від його попередника». 


Дарина Краснолуцька. Джерело: https://www.bloomberg.com/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter