Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Принцу Гаррі не дозволили повернутись у королівську родину. Принц Вільям проти

Люди

Назар КОЛОДІЙ
18 лютого 11:03
136
Джерело: Газета "Життєві історії"

Повернення в родину

Принцу Гаррі не дозволили повернутись у королівську родину. Принц Вільям проти

ШОУ-БІЗ

 

Король Чарльз

 

Принц Гаррі

 

Принц Вільям

 

Принцу Гаррі не дозволили тривалий час спілкуватися з королем Чарльзом через побоювання, що «вони ніколи його не позбудуться». Так стверджують джерела The Sun у неділю.


Після того, як королю поставили діагноз рак, вважають, що герцог Сассекський сподівався приєднатися до нього на кілька днів у Сандрінгемі, коли він приземлився в Лондоні минулого тижня. Однак, за словами інсайдера, йому дозволили відвідати лондонський дім його батька для короткої 30-хвилинної особистої зустрічі. Після цього попросили знайти собі готель на ніч. Принц Гаррі відразу ж повернувся додому до Каліфорнії.


У коментарях стверджують, що у принца Гаррі «нульовий шанс» повернутися до «королівської родини». Інсайдери сказали, що принц Вільям «не дозволить цього» на тлі заяв, що його братові та Меган Маркл «не можна довіряти». Трансатлантичний порив Гаррі породив надію, що його повернення до Британії буде використано, щоб загоїти рани з королем Чарльзом і отримати шанс налагодити стосунки з його братом принцом Вільямом.


Принц Гаррі, який 2020 року разом зі своєю дружиною герцогинею Сассекською залишив посаду члена королівської сім’ї, є державним радником. Проте не очікують, що він виконуватиме обов’язки короля, поки той одужає. Гаррі сказав, що «я люблю свою сім’ю» і що він «вдячний» за змогу провести час зі своїм батьком, коли повернувся до Великобританії минулого тижня.

 

Джерела в палаці короля наголосили, що хвороба короля не змінить умов угоди Сандрінгемського саміту, в якій було узгоджено вихід герцога і герцогині Сассекських із членів королівської родини. «Ці умови були досить чіткими, і хвороба короля не змінила цього», — сказало джерело, повідомляє Telegraph.


Королівське джерело також повідомило газеті, що 75-річний Чарльз прагне примиритися й частіше бачитися зі своїм сином, і вважає, що це піде на користь монархії.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter