Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Принц Вільям і принцеса Кейт конкурують із членами родини

Люди

16 жовтня
150

Принц Вільям і принцеса Кейт конкурують із членами родини

Принц Вільям і принцеса Кейт конкурують із членами родини

 

 

 

 

Кажуть, що принц Вільям і принцеса Кейт 12 травня цього року подали заявку до Бюро патентів і торгових марок США на торговельну марку «Королівський фонд принца і принцеси Вельських». Також  медіа повідомляють, що Вельси візьмуть участь у кількох королівських заручинах у всьому світі, щоб популяризувати королівську родину.


Помічник редактора Mail on Sunday Кейт Менсі нещодавно розповіла про участь королівського подружжя у подкасті The Royal Beat. 


Натомість брат Вільяма Гаррі та його дружина Меган продовжують самостійне життя молодого подружжя у США. Переїхавши туди 2020 року, вони оголосили, що відмовляються бути членами королівської сім’ї. Меган і Гаррі живуть у Монтесіто і спілкуються з деякими дуже відомими особами.


PR-експерт Енді Барр розповів, що Меган і Гаррі "заздрять" зв’язкам і можливостям Вільяма та Кейт. "Мені подобаються бренди Меган і Гаррі, але я вважаю, що якби Кейт і Віллс хотіли підкорити Америку, вони зробили б це значно легше і швидше, ніж їхні конкуренти із королівської родини", — розповів він. Енді продовжив: "Хоча Гаррі та Меган мають потужну та добре налагоджену мережу друзів-зірок і "помічників", ніщо не замінить факту наявності статусу членів королівської сім’ї. Глобальний інтерес та інтриги у Британії означають, що їм гарантована увага людей, куди б вони не пішли і що б вони не робили".

 


Джерело: https://www.mirror.co.uk/

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter