Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Принц Гаррі планує випустити у світ нову книгу мемуарів про родину

Факти

Назар КОЛОДІЙ
10 липня 18:15
57
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Принц Гаррі проти королівської родини

Принц Гаррі планує випустити у світ нову книгу мемуарів про родину

 

 

Коли принц Гаррі випустив свої мемуари Spare у січні 2023 року, то перетворив невелику тріщину у взаєминах із королівською родиною на каньйон. Він висунув звинувачення в расизмі, насильстві та неповазі на адресу королівської сім'ї, а саме короля Чарльза, королеви Камілли, принца Вільяма та Кейт Міддлтон.


Однак, очевидно, він не вважає, що завдав достатньо шкоди, і, як повідомляють, випустить другі мемуари після смерті свого батька, незважаючи на попередження, що це завдасть непоправної шкоди його стосункам із сім'єю. 


Принц Гаррі готує продовження мемуарів, попри попередження королівської родини. За словами королівського коментатора Кінсі Скофілда, принц Гаррі випустить другі мемуари після смерті свого батька, короля Чарльза, так само, як він чекав близько чотирьох місяців після смерті королеви Єлизавети, щоб опублікувати свої перші мемуари Spare.


"Я думаю, що він знову напише про свою сім'ю,  сказав Скофілд в ефірі програми Kinsey Schofield Unfiltered 4 липня. Він чекав на публікацію книги після смерті королеви Єлизавети. Підозрюю, що, можливо, він випустить книгу після смерті свого батька", додавши, що якщо Вільям продовжить "тримати [Гаррі] на відстані витягнутої руки", то це майже напевно.


Лише минулого місяця Гаррі застерігали від публікації чергової книги. Королівський експерт Дженні Бонд сказала в інтерв'ю Ok! magainze: "Я не можу уявити, що Гаррі міг би подумати про продовження "Запасного". Якби він пішов на це, — додала вона, то я впевнена, що відповіддю буде тривале гідне мовчання і гучний гуркіт, коли двері палацу грюкнуть, розбивши будь-яку надію на майбутнє примирення".

 


Вам може бути цікаво, чим іще може поділитися Гаррі після того, як він назвав короля Чарльза расистом, королеву Каміллу лиходійкою, принца Вільяма жорстоким, а Кейт Міддлтон звинуватив у його сумнозвісному нацистському костюмі 2005 року. Але, за словами колишнього члена королівської сім'ї, він був змушений вирізати майже половину свого контенту з першого проєкту "Запасного", щоб залишити достатньо матеріалу для майбутніх продовжень.


Приблизно в той час, коли "Запасний" вийшов у світ, Гаррі сказав The Telegraph: "Це могли бути дві книги, скажімо так. І найважче було викреслити деякі речі. Є дещо, що сталося, особливо між мною і моїм братом, і певною мірою між мною та моїм батьком, про що я просто не хочу, щоб світ дізнався. Адже не думаю, що вони мені коли-небудь пробачать". Очевидно, його почуття щодо цього змінилися, оскільки зараз він, як повідомляють, думає про те, щоб викласти все це на стіл.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter