Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Позитив розповів про свою алкогольну залежність

Факти

02 серпня
100

Позитив розповів про свою алкогольну залежність

Позитив — ексучасник гурту "Время и Стекло", поділився своїм ставленням до спиртного та назвав себе колишнім алкоголіком. Про це він повідомив Славі Дьоміну в проєкті "Слава+".


Український співак Олексій Завгородній, якого знають здебільшого за сценічним іменем POSITIFF, зізнався, що певний час він мав алкогольну залежність


"Але це точно не в плюс. Це моральна слабкість. У такий спосіб ти намагаєшся закритися від себе та від світу. Я раніше думав, що це для того, щоб поговорити із собою, однак це не так. Ти, навпаки, робиш собі гірше, адже в такому стані не знаходиш своїх проблем, а ще більше заглиблюєшся в них", — поділився думками Позитив.


За його словами, спиртне давало йому змогу втекти від себе й світу. Олексій навіть здавав генетичні аналізи, буцім це покаже, чи є у нього спадковість, проте лікарі відверто сказали, що йому це просто подобається. 

 

Скриншот з інтерв'ю


Також співак зізнався, що поки не зміг повністю відмовитись від алкогольних напоїв, одначе досвід дає йому зрозуміти, як себе контролювати й що робити.


"Мене можна назвати колишнім алкоголіком. Я не знаю, чи це синдром, чи діагноз, але я робив генетичні тести, і мені сказали, що у мене немає генетичного алкоголізму. Іноді хочеться зірватися, але я працюю над собою. Я намагаюся розмовляти сам із собою і робити це у тверезому стані", — поділився думками Позитив.


Нагадаємо, що під час цього ж інтерв’ю Славі Дьоміну Завгородній поділився особистими подробицями про свій колишній шлюб.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter