Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Позитив поділився, чи були у його шлюбі з колишньою дружиною зради

Факти

02 серпня
99

Позитив поділився, чи були у його шлюбі з колишньою дружиною зради

Позитив — український музикант і вокаліст, зізнався про помилки в колишніх стосунках з ексдружиною Анною Андрійчук. Про це він розповів під час інтерв’ю Славі Дьоміну в проєкті "Слава+".


Олексій Завгородній, або ж сценічно POSITIFF, згадав про розлучення, яке для всіх шанувальників стало прикрою несподіванкою. Їхні стосунки завжди вважали ледь чи не ідеальними. 


Після розірвання шлюбу 2021 року співак майже не порушував цієї теми й тільки тепер поділився неприємними особистими подробицями. Він зізнався, що була моральна зрада з його боку.

 

Фото: https://www.instagram.com/annchuk/


"Було листування. Моральна зрада точно була. І морально це зіпсувало наші стосунки. До фізичної зради не доходило, але коли твоя жінка читає таку фігню, вона думає, що все було. Я поважаю себе і поважаю дружину, тому не думаю, що таке могло бути", — висловився артист.


Нагадаємо, Олексій та Анна офіційно були одружені вісім років, втім, пізніше стало відомо, що до заяви подружжя вже не жило разом понад рік.


На сьогодні, за словами Позитива, в нього є нові стосунки, проте поки він їх приховує, лишень дав знати, що це людина із шоубізнесу.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter