Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Позитив іронічно відреагував на скандал через його висловлювання щодо жінок

Факти

13 серпня
118

Позитив іронічно відреагував на скандал через його висловлювання щодо жінок

Позитив — колишній учасник гурту "Время и Стекло", на тлі суперечок навколо висловлювань стосовно жінок опублікував у себе в Instagram-сторис світлину в кардинально іншому образі.


Український співак Олексій Завгородній, якого здебільшого знають за сценічним іменем POSITIFF, показав фотографію, на якій він лисий і без упізнаваної бороди.

 

Скриншот зі сторис


"10 з 10?" — написав артист.


Одначе варто зазначити, що це кадр іще 2013 року, тоді Позитив змінив образ. Нині Олексій не наважився нічого оновлювати, а цей знімок радше іронічна реакція на скандал, пов'язаний із тим, що ведучий Володимир Остапчук, блогер Богдан Буше і власне Позитив обговорювали теми на кшталт, чи повинна жінка робити депіляцію і чи нормально, коли у неї на тілі є волосся. Вони зійшлись на тому, що без волосся дівчатам краще. 


Нагадаємо, багато українських зірок засудили популярних чоловіків і підтримали жінок. Наприклад, Марія Єфросиніна виклала світлину без макіяжу та написала емоційний допис.


А нещодавно, 12 серпня, актор серіалів і фільмів Арам Арзуманян у передачі "Сніданок. Вихідний" оголив торс і показав свою рослинність, таким чином підтримавши дівчат. 

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter