Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Арам Арзуманян підтримав жінок у скандалі з Остапчуком і Позитивом

Факти

12 серпня
240

Арам Арзуманян підтримав жінок у скандалі з Остапчуком і Позитивом

Арам Арзуманян — актор і зірка фільму "Скажене весілля", показав волосся на власному тілі, таким чином висміявши нещодавній скандал, у якому Остапчук, Позитив і Буше образливо висловлювались щодо жінок.


Артист у програмі  "Сніданок. Вихідний" поділився своєю думкою стосовно цього конфлікту. Він зізнався, що йому самому вряди-годи люди говорять ганебні речі через рослинність на тілі.


У прямому ефірі Арам підгорнув футболку й показав волосся на животі й грудях. Також засудив зірок-чоловіків за їхні слова.

 

Скриншот із відео


"Звичайно, осуджую. Це неправильно. Так не має бути. Не можна оцінювати людину, якій комфортно мати саме такий вигляд. На мене подивіться, хто мене оцінить? На скільки балів тут? А знаєте, скільки гейту в мене скрізь і постійно, що волохатий? Я з позитивом на це реагую — мені якось однаково. Дівчата трохи інакше реагують. Я такий олдскульський пацан: оцінювання людини лише за її вчинками. Ніколи за зовнішністю ніхто не оцінює і не каже: ти маєш правильний або неправильний вигляд. А от те, що ти робиш, як живеш, — те має значення", — прокоментував Арзуманян.


Нагадаємо, нещодавно Маша Єфросиніна емоційно відреагувала на скандал про "10/10"


Доповнимо: реперка alyona alyona теж взяла участь у флешмобі жінок і опублікувала світлини, де вона відпочиває без верхнього одягу та макіяжу.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter