Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Пірс Броснан і Кілі Шей на нічному побаченні

Факти

03 грудня
503

Джеймс Бонд на прогулянці

Пірс Броснан і Кілі Шей на нічному побаченні

ЗІРКИ

 

 

 

 

Пірс Броснан вирушив зі своєю дружиною Кілі Шей на нічне побачення в Nobu в Малібу в суботу ввечері.


70-річний ірландський актор був одягнений у чорний піджак і повсякденні джинси з яскравим шарфом і коричневі туфлі. 60-річна Кілі мала невимушено стильний вигляд у чорному ансамблі та пальті в поєднанні з туфлями на платформі.


Коли закохане подружжя разом вийшло на романтичну вечерю, то мало щасливіший вигляд, аніж будь-коли. Пара прожила у шлюбі 22 роки після того, як одружилася в абатстві Баллінтаббер в Ірландії 2001 року. Вони вперше зустрілися в Кабо-Сан-Лукас, Мексика, 1994 року. Це сталося за три роки після смерті першої дружини Пірса, Кассандри Гарріс, 1991-го.


Раніше актор сказав про Кілі: "Я знайшов чудову жінку Кілі Шей. Якби я шукав мільйон разів, я б знайшов її обов'язково". У вересні Пірс подарував Кілі 60 троянд, коли вона відзначала своє 60-річчя.


У Пірса та Кілі двоє синів: 26-річний Ділан і 22-річний Періс, які є наймолодшими з п'яти дітей актора. Пірс Броснан усиновив дітей Кассандри Кріса і Шарлотту після того, як їхній батько, Дермот Гарріс, помер 1986 року.


Пірс Броснан відомий тим, що зіграв роль секретного агента 007 у чотирьох фільмах про Джеймса Бонда. Розмовляючи з The Guardian 2020 року, Пірс сказав: "Я не дозволяю жалю приходити в мій світ… Це лише призводить до ще більших страждань і ще більшого жалю". 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter