Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Пиріжки «Таємниця перепілочки»

Дуже смачно

08 вересня
100

Оригінальна страва

Пиріжки «Таємниця перепілочки»

Інгредієнти: 300 г листкового тіста, 6 перепелиних яєць, 300 г печериць, цибулина, зелень петрушки, олія, яєчний жовток, чорний та білий кунжут.

 

Приготування. Перепелині яйця поварити впродовж двох хвилин. Охолодити у воді й почистити. Гриби промити, обсушити і нарізати шматочками. Цибулю почистити й нарізати кубиками. Цибулю обсмажити у сковорідці з олією до золотистості, потім додати гриби, їх також обсмажити. Посолити, поперчити, охолодити. Зелень петрушки промити і нарізати. 
Листкове тісто розморозити, легенько розкачати та розрізати на шість квадратів. У центр кожного покласти трохи начинки, посипати зеленню й покласти по одному перепелиному яйцю. Краї тіста з’єднати зверху, формуючи конвертики. Змастити їх збитим жовтком і присипати кунжутом. Викласти на застелене пергаментом деко. Випікати за температури 180 градусів до золотистого кольору. Перепелині яйця маленькі, але такі корисні! Цей унікальний продукт багатий на вітаміни, незамінні мікроелементи й амінокислоти. Я готую апетитні пиріжечки, в середині яких заховані яєчка перепілки. Також як начинку використовую ароматні грибочки з цибулею та зеленню. Як же це смачно! 

Автор: Лариса Облакевич

Газета "Дуже смачно"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter