Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Періс Хілтон шанувальники розкритикували через недогляд за дитиною

Люди

Марія КАЛУШ
03 вересня 15:22
489
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Періс Хілтон і її синочок

Періс Хілтон шанувальники розкритикували через недогляд за дитиною
Надто безпечна мама

Життєві історії

 

 

Нещодавно Періс Хілтон розповіла про занепокоєння, з якими вона зіткнулася після того, як опублікувала в TikTok відео, на якому її однорічний син Фенікс перебуває на човні без рятувального жилета. 43-річна зірка реаліті-шоу опублікувала щемливе відео, на якому вона та її чоловік Картер Реум і синочок досліджують прекрасний катамаран Sunreef під час їхньої літньої відпустки.


У той час як багато шанувальників засипали маму двох дітей позитивними зауваженнями (у Хілтон також є дев'ятимісячна донька Лондон від Реума), деякі глядачі поділилися своїми щирими порадами щодо безпеки. «Я не можу дивитися це», — написав один дописувач, а інший додав: «Мамо, будь ласка, нехай він завжди надіває рятувальний жилет на човні! Усяке трапляється. З любов'ю».


Співачка Stars Are Blind підписала своє нове відео: «Для мене було особливим дивитися, як Фенікс досліджує світ! Я дуже вдячна всім». 

 

 

Хілтон заспокоїла коментаторів, висловивши розуміння їхнього занепокоєння та пояснивши, що розкішне судно було величезним, що гарантувало безпеку її сина. Вона додала: «Це великий човен, і ми з чоловіком усюди стежимо за ним і спостерігаємо, як яструби. Мої діти мій світ».


Кілька інших шанувальників підтвердили заяву Хілтон, відзначивши значні розміри катамарана як важливий чинник безпеки її сина. Один написав: «Хлопці, цей човен значно більший, ніж здається на цьому відео. Рятувальний жилет був би безглуздим, а в гіршому разі вони навчили його плавати». 


Хілтон і Реум, які відсвяткували свій шлюб у листопаді 2021 року, вітали Фенікса та Лондон за допомогою сурогатного материнства 16 січня 2023 року та 11 листопада 2023 року відповідно. Ця подія знаменує собою ще один випадок, коли зірка зіткнулася з перевіркою щодо безпеки її дітей.


Примітно, що торішнього травня її критикували, як повідомляє Page Six, за розміщення дитячих автокрісел, що змусило зірку визнати: «ніхто не ідеальний». Окрім того, того ж місяця Хілтон зіткнулася із занепокоєнням через те, що дозволила своєму синові плавати в рятувальному жилеті, одягненому задом наперед, і висловила вдячність своїм підписникам за те, що вони звернули увагу на цей недогляд.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter