Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Періс Хілтон продемонструвала новий кліп свого нового треку

Люди

Марія КАЛУШ
18 липня 10:41
192
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Періс Хілтон у новому образі

Періс Хілтон продемонструвала новий кліп свого нового треку

Життєві історії

 

 

Співачка Періс Хілтон благословила своїх шанувальників свіжим гімном літа! Діджейка об'єдналася з Ріною Саваямою для створення нового треку I'm Free, останнього синглу з майбутнього альбому Хілтон Infinite Icon, реліз якого заплановано на 6 вересня.


Мати двох дітей продемонструвала кілька вбрань, що підкреслювали її струнку фігуру, але нашим фаворитом став її повністю шкіряний образ. На ній була вкорочена куртка, топ-бандо, бікіні та чоботи до стегна. Хоча вона зазвичай відома своїми гарячими рожевими вібраціями, цей повністю чорний ансамбль розкрив її гостру байкерську сторону.


Періс Хілтон продемонструвала повністю шкіряний образ для нового кліпу. Інші її вбрання містили рожеве латексне боді, хромований нагрудник і сріблястий корсет з прозорими панелями.
Хоча пісня оспівує свободу та контроль над власним життям, вона була натхненна одним з найтемніших моментів Парижа.


Вона розповіла, що надихнулася піснею Ultra Naté Free. «Я вперше почула її в клубі в Нью-Йорку незабаром після звільнення зі школи «Прово Каньйон», де я зазнала психічного та фізичного насильства. Для мене ця пісня уособлює подорож до зцілення і пошуку свого голосу, - сказала Хілтон у своїй заяві. - Вона стала гімном надії і дороговказом, і для мене велика честь мати змогу створити цю нову версію. Я також дуже вдячна Ріні Саваямі за її чарівний вокал і слова. Ми з Ріною сподіваємося надихнути шанувальників у всьому світі прийняти власні сильні голоси й не соромитися повністю самовиражатися».


Приспів пісні співає: «Я вільна / Робити те, що хочу / Це моє життя / Я буду робити те, що хочу / Я хочу бачити схід сонця, танцювати під місяцем / Я можу бути тут всю ніч, якщо захочу / Тому що я вільна».


Шанувальники зірки реаліті-шоу заполонили розділ коментарів в її Instagram, щоб відсвяткувати вихід її нової пісні, коли вона поділилася кліпом на своєму офіційному акаунті.


«Таке прекрасне виконання цієї пісні! Періс, ти незрівнянна», - написав один з фанатів. Інший користувач написав: «Випадково врятувала попсу». «Люблю тебе і люблю цю культову пісню», - написала інша людина. «Від твого вбрання під час приспіву я ледь не знепритомнів», - сказав ще один користувач.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter