Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Періс Гілтон пояснила свою прихильність до принцеси Діани

Люди

Богдана СВІТЕНКО
12 жовтня 18:00
134
Джерело: Газета "Життєві історії"

Періс Гілтон та її кумир

Періс Гілтон пояснила свою прихильність до принцеси Діани
Періс Гілтон у новому інтерв'ю

Життєві історії

 

 

Американська фотомодель та акторка Періс Гілтон розповіла про свою любов до принцеси Діани та про те, чому вона захоплюється нею. У спільному інтерв'ю з акторкою і співачкою Ніколь Річі для журналу W світська левиця пояснила, чому принцеса була для неї зразком для наслідування. 

 

«Принцеса Діана мала таке величезне серце і завжди використовувала свої можливості, щоб допомагати дітям і робити світ кращим», пояснила 43-річна Гілтон виданню.

 

Втім, прихильність Періс Гілтон до королівської сім'ї не є чимось новим, адже вона вже не вперше висловлює свою любов до леді Ді. Торік Періс також говорила про світову ікону і навіть висловила співчуття її синові та члену королівської сім'ї, принцу Гаррі. Вона розповіла, що читала його мемуари «Запасний» і дивилася документальний серіал про нього та його дружину Меган Маркл на Netflix. «Я читала книжку і дивилася серіал, і я думаю, що він так багато пережив», розповідала Періс Гілтон раніше. Також вона зазначила, що може зрозуміти принца Гаррі, бо знає, як важко жити в центрі уваги громадськості.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter