Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Пенелопа Крус приголомшила шанувальників своєю новою фотосесією

Люди

Степан СЕМКІВ
15 жовтня 18:59
307
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Пенелопа Крус у сукні з декольте

Пенелопа Крус приголомшила шанувальників своєю новою фотосесією
Неперевершена актриса поділилася світлинами

Життєві історії

 

 

Амбасадорка Chanel поділилася у своєму інстаграмі фотографіями з фотосесії для журналу T China Magazine. На чорно-білих знімках Крус має приголомшливий вигляд у сукні з візерунками, V-подібним декольте та поясом, що стягує її маленьку талію.


Сережки-краплі та безліч браслетів додали образу блиску, а волосся було укладене прямо з глибоким боковим проділом. Шанувальники були в захваті, називаючи її «найгарячішою жінкою у світі». 
Темою знімання, мабуть, були сукні з поясом, тому що вона одягла ще один подібний ансамбль для іншого фото. Випускниця Ferrari обрала ще одну чорну сукню з довгими рукавами, плісированою спідницею та поясом з пряжкою на талії.

 


Коли шанувальники побачили знімки, вони не могли не засипати її похвалами в коментарях: «Найкрасивіша жінка у світі, безперечно». «30 років найкращій артистці у світі кіно і мистецтва». «Ми завжди любимо дивитися на ваші фотографії і вашу красу».


Нещодавно Хав'єр Бардем висловив сердечну подяку своїй дружині Пенелопі Крус під час вшанування на сцені в Іспанії. Отримуючи нагороду Donostia Lifetime Achievement Award на кінофестивалі в Сан-Себастьяні, актор «Монстрів» висловив подяку дружинині, з якою він одружився 2010 року.


«Жінці, яку я кохаю і з якою розділив життя,  почав 55-річний Бардем. Я хочу подякувати і висловити свою глибоку вдячність за те, якою людиною ти є і як ти можеш бути відповідальною за життя, життя своїх дітей, життя своєї сім'ї, своєї матері, своїх друзів, життя інших людей, яких ти не знаєш, за яких ти страждаєш і про яких ти піклуєшся, і, безсумнівно, за життя цього джентльмена, який тут, який любить тебе і дуже дякує тобі за це».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter