Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Памела Андерсон завітала на червону доріжку кінофестивалю в Торонто

Факти

Степан ПАВЛІВ
14 вересня 10:04
227
Джерело: Газета "Життєві історії"

Памела Андерсон розмістила світлини в інстаграмі

Памела Андерсон завітала на червону доріжку кінофестивалю в Торонто
Зіркова актриса на кінофестивалі

Життєві історії

 

 

Канадсько-американська акторка Андерсен завітала на прем'єру фільму «Остання танцівниця». Ансамбль зірки був натхненний чоловічим стилем, зокрема містив приталені чорні штани, чорну сорочку на ґудзиках, елегантний чорний блейзер, а також ювелірні прикраси та аксесуари на замовлення.


57-річна актриса відвідала захід, щоб підтримати новий драматичний фільм Джиа Копполи. У новому фільмі Андерсон зображує Шеллі, танцівницю з Лас-Вегаса, яка виступає як блискуча, вкрита пір'ям і кришталем зірка фінального класичного шоу «Міста гріхів».


Для свого гламурного образу Памела продемонструвала свої фірмові платинові біляві локони, зачесані назад. Для макіяжу вона обрала рожеві тіні, туш для вій, сяючі рум'яна на високих вилицях і глянцеву рожеву помаду.  Вона виблискувала за допомогою блискучого кольє та витончених сережок-гвіздків. На довершення свого чорного монохромного вбрання мама двох дітей взула модні туфлі на гострих підборах.

 


Невдовзі після прем'єри Андерсон потішила своїх 3,7 мільйона підписників в інстаграмі захопливою фотоколекцією. Вона опублікувала знімки, на яких вона зображена разом з іншими зірками Джеймі лі Кертісом, Дейвом Баутістою, Брендою Сонг, Біллі Лурд та Кірнаном Шипкою. Андерсон також додала знімок із 65-річним Кертісом і Френсісом Фордом Копполою. «Моя сім'я з "Шоу-герлз". Яка честь бути оточеною такими дивовижними і талановитими людьми», підписала Андерсон свої світлини. 


Останній проєкт Андерсон дебютував у світовому прокаті на Міжнародному кінофестивалі в Торонто 6 вересня. Крім того, «Остання танцівниця» отримала бажане місце в основній конкурсній програмі 72-го Міжнародного кінофестивалю в Сан-Себастьяні.


Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter