Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Памела Андерсон засвітилась обкладинці журналу речей для дому

Факти

Назар КОЛОДІЙ
12 серпня 12:02
629
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Памела Андерсон і її кулінарна книга

Памела Андерсон засвітилась обкладинці журналу речей для дому
Супер модель і зірка кіно на обкладинці журналу

Життєві історії

 

 

Зіркова акторка і модель Памела Андерсон нещодавно прикрасила сторінки нового випуску журналу Better Homes & Gardens Stylemaker серією захопливих і сяючих фотографій. 


57-річна зірка "Рятувальників Малібу" втілила естетику котеджного містечка, продемонструвавши різноманітні чарівні вбрання, серед яких біла максісукня, прикрашена вишитими квітами, біла футболка в поєднанні з комбінезоном та світло-коричневий в'язаний светр, накинутий на мінісукню, та дощові чоботи.


Упродовж усієї зйомки Андерсон демонструвала сяючий колір обличчя, оскільки вона впевнено трималася без макіяжу. В супровідній статті на обкладинці мама двох дітей розповіла про те, що надихнуло її на створення майбутньої кулінарної книги, а також про те, що все почалося із сердечного подарунка на новосілля, який вона зробила для своїх синів. Тільки-но Андерсон і видання поділилися фотографіями, шанувальники поспішили оцінити її літній стиль і позачасову красу.

 


7 серпня Андерсон поділилася новим зображенням для обкладинки у дописі для своїх 3,7 мільйона підписників. Модель Playboy підписала свій допис: "Перший погляд на мою нову кулінарну книгу! Я так схвильована і дякую за вашу любов і підтримку". Андерсон додала: "Є так багато чим поділитися і відкрити для себе разом... Ми всі сповнені сюрпризів. Ця подорож стає дедалі веселішою... Їжте, грайте, кохайте".


Шанувальники перейшли до розділу коментарів, щоб поділитися своїми думками. "Я хочу старіти так само прекрасно, як вона", написав один з них, а інший додав: "Яким ковтком свіжого повітря ти стала! Я просто обожнюю вас на цьому етапі вашого життя! Я така щаслива, що ти живеш своєю правдою".


Хтось інший зазначив: "[Андерсон] пережила важкий час і стала кращою, ніж будь-коли. Мені подобається, що вона прийняла свій вік і без макіяжу. Вона справжнє натхнення". Ще один погодився, написавши: "Це так прекрасно!!! З любов'ю".  Ще один користувач прокоментував: "Чудово. Любіть, наскільки ви любите природу".


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter